....''Του βαζεις δυσκολα, του κοσμου αυτου του αμυαλου , και ξενυχτας με το Ζειμπεκικου του Αρχαγγελου ...'' ...'' 8 μποφορ κι οι Δρακοι βγηκανε στο κυμα...''
..''Μοναχικη και σπανια γυρνας μες στα Βαλκανια..ανεμους να θεριζεις , σαν Παναγια σ ένα τεκε ψαχνεις του κοσμου τον λεκε , για να τον καθαρισεις..''
Ο κοσμος εχει πηξει πλεον, αμυαλος, μεσα σε μια εικονικη ευχαριστη πραγματικοτητα , χαμενος μεσα σε ενα ονειρο καλοκαιρινο ...
Οι Δρακοι ομως ειναι εκει , θελουν , απαιτουν την αιγιαλειο Μακεδονια....θελουν να βγουνε και να ξεπλυνουνε την βρωμια και την δυσωδια απο τις σαπιες ψυχες τους....
Η Ελλας , η μητερα της δημοκρατιας, των ελευθερων ιδεων , η χωρα του ηλιου , προσπαθει να αντιμετωπισει με τα λογια και να συμμορφωσει αυτους που θελουν να την καταστρεψουν.....Δεν λεω πως αυτο ειναι λαθος, μα απο ενα σημειο και μετα , ουσιαστικα συνομιλεις με ανεμομυλους που τους βλεπεις και σε απειλουν , υπαρχουν , μα οταν πας να τους αντιμετωπισεις με θεμιτα μεσα , εξαφανιζονται στο λεπτο , ...η απειλη παραμενει , μα εσυ εχεις ηδη λαχανιασει ....
Εγω παντως , εχω χαρακτηριστει ηδη , περιμενω μονο το ''καλεσμα'' , αφηνωντας τους φωνακλαδες και τους ''ο στρατος βρωμαει, η Ελλας σε παρατησε , εγω εχω Αγγλικο Αμερικανικο διαβατηριο.....'', να κανουν την μοναδικη δουλεια που ξερουνε ....
Τον Πρασσινο Μπερε τον εχω στο δωματιο , η σημαια μου ειναι κρεμασμενη υπενθυμιζωντας σε εμενα που ζω , ευχομαι μονο να φανω ανταξιος .... οταν αυτη με καλεσει ....