0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι έχουν να δώσουν ανταπόκριση απο κάποιο χιονισμένο όρος...Εμείς εδώ στην ριμαδιασμένη την πρωτεύσουσα δεν θα κάνουμε τίποτα σήμερα το βράδυ ?Για ανασυνταχθείτε λίγο.....NICKSI για μάζεψε τους λίγο να πάμε χιόνια σήμερα......
Παράθεση από: Maverick στις Ιανουάριος 24, 2006, 08:52Όλοι έχουν να δώσουν ανταπόκριση απο κάποιο χιονισμένο όρος...Εμείς εδώ στην ριμαδιασμένη την πρωτεύσουσα δεν θα κάνουμε τίποτα σήμερα το βράδυ ?Για ανασυνταχθείτε λίγο.....NICKSI για μάζεψε τους λίγο να πάμε χιόνια σήμερα......Είσαι για δέσιμο έτσι??
Εδώ χιονίζει, εκεί χιονίζει, η λούλα φάνηκε πουθενα;;;
Αν εγώ είμαι για δέσιμο τι να πούν και οι υπόλοιποι 6 που θα με ακολουθήσουν σήμερα το βράδυ χωρίς να έχουν ιδέα τι τους περιμένει... Πέρα απο την πλάκα έχουμε μαζευτεί 6-7 αυτοκίνητα για βραδυνή σήμερα και όπου φτάσουμε...όσοι πιστοί προσέλθετε...στα Goody's κατα τις 20:30 - 21:00...απαραίτητες αλυσίδες (και στους 4 τροχούς ακόμα καλύτερα)
Αν εγώ είμαι για δέσιμο τι να πούν και οι υπόλοιποι 6 που θα με ακολουθήσουν σήμερα το βράδυ χωρίς να έχουν ιδέα τι τους περιμένει... ......
να θυμησω οτι το τποικ ξεκινησε για Σαλονικη