Μπερδεύεστε !!!
Hi Lift είναι μάρκα γρύλου εξού και το ομώνυμο όνομα .
Είναι κάτι σαν να λέμε Jeep έχω και εγώ , τι μάρκα τον ρωτάς ? Fiat Panda σου λέει !!!!
Ε...δεν έχει Jeep , Fiat Panda έχει .
Bαγγέλη έχεις δίκιο και το διόρθωσα,σε ευχαριστώ, συμβένει σε πολλά πράγματα στην καθομιλουμένη να συνδιάζουμε την μάρκα με το είδος, στυλό bic, αναπτήρες, Pampers
Εσύ θα εμπιστευόσουν όμως να αλλάξεις λάστιχο και να σηκώσεις το πανέμορφο Jimny σου με ένα γρύλο που δεν τον γνωρίζεις ?Για πόση διαφορά ? για 20-30-40-50 ευρώ ? Κι αν δεν αντέξει και πέσει το Jimny κάτω ? Πόσα θα μπορούσες να πληρώσεις ? Δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή στις αγορές γενικά .
Ο συγκεκριμένος γρύλος έχει χρησημποιηθεί
"εχω τον farmjack πανω απο 2 χρονια και εχει ανταποκριθει σε δυσκολες καταστασεις τοσο με jimny οσο και με cherokee".
τεστάρεται είδη σε niva φίλου, είναι για 7000Lbs(3 τονους), και σε δοκιμή που έκανα στο Cruiser....μια χαρά τα πήγε.... Απο Δευτέρα περισσότερα, σύντομα και φωτό...
Ο μαμίσιος γρύλος του Jimny, τι μάρκα είναι άραγε??
Νo name....
Εχει πιστοποίηση??
Πόσο να κάνει ένας γρύλος τέτοιου τύπου??
Εχει χρησημοποιηθεί κατά κόρων και αντέχει όμως....πόσοι τον έχουν αλλάξει άραγε??
Αν ήταν έτσι θα αγόραζαν όλοι απο το LidL και κανένας απο το Βασιλόπουλο .
Μιας και το ανέφερες, τα Lidl, όπως και κάθε αλυσίδα πολυεθνικών πολυκαταστημάτων, έχουν ξεχωριστή ετερεία ελέγχου ποιότητας.
Εύχομαι σε όλους μια καλή χρονιά πανω απ' όλα με ΥΓΕΙΑ .
Βαγγέλης Τσούκας
Καλή χρονιά και με υγεία πάνω απο όλα
Γιάννης Δημητρέλης