0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baba στις Αύγουστος 24, 2007, 12:55Παράθεση από: maestria στις Αύγουστος 24, 2007, 12:27Περι βόλτας δεν μπορώ να πώ μιας και δεν σας προλαβαίναμε, αλλα είμαι σίγουρη για τον αρχηγό! Εγώ μπορώ να πώ ωραία σουβλάκια δροσιστικές μπύρες και καυτερές πιπεριές.... η βόλτα μια χαρά΄άν και " κουνιστή ", με τέτοιο αρχηγό, φιλιά γιέ μου , η παρέα super πριν, κατά και μετά, ... και ακόμα δακρίζω γιατρέ μου ... λες να έχει μπεί κάτι στον μάτι μου; μπά έ; Η βόλτα ήταν τέλεια...Ευχαριστούμε τον Ηλία για την επιλογή της βόλτας. ...Εσύ baba παραείσε κουνιστός... ας είναι καλά το δεντράκι.... με κοψοχόλιασες...
Παράθεση από: maestria στις Αύγουστος 24, 2007, 12:27Περι βόλτας δεν μπορώ να πώ μιας και δεν σας προλαβαίναμε, αλλα είμαι σίγουρη για τον αρχηγό! Εγώ μπορώ να πώ ωραία σουβλάκια δροσιστικές μπύρες και καυτερές πιπεριές.... η βόλτα μια χαρά΄άν και " κουνιστή ", με τέτοιο αρχηγό, φιλιά γιέ μου , η παρέα super πριν, κατά και μετά, ... και ακόμα δακρίζω γιατρέ μου ... λες να έχει μπεί κάτι στον μάτι μου; μπά έ;
Περι βόλτας δεν μπορώ να πώ μιας και δεν σας προλαβαίναμε, αλλα είμαι σίγουρη για τον αρχηγό! Εγώ μπορώ να πώ ωραία σουβλάκια δροσιστικές μπύρες και καυτερές πιπεριές....