0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fanis στις Νοέμβριος 13, 2006, 21:24.... έρχεται η οδική το πάμε στον ηλεκτρολόγο μου και η πρώτη διάγνωση είναι εγκέφαλος και η απάντηση μου είναι δεν φτιάχνω τίποτα, αλλά τελικά τα μεσημεριανά νέα ήταν καλά ένα καλώδιο που πήγαινε στον εγκέφαλο είχε φθαρθεί και έκανε βραχυκύκλωμα. Ευτυχώς…... οχι ρε π@υστη μου και ηθελα να παρω μερικα 'πραγματακια' αν δεν προλαβαινε ο geo
.... έρχεται η οδική το πάμε στον ηλεκτρολόγο μου και η πρώτη διάγνωση είναι εγκέφαλος και η απάντηση μου είναι δεν φτιάχνω τίποτα, αλλά τελικά τα μεσημεριανά νέα ήταν καλά ένα καλώδιο που πήγαινε στον εγκέφαλο είχε φθαρθεί και έκανε βραχυκύκλωμα. Ευτυχώς…...
Ρε Black ζηλεύω... ...Που θα μου πάει.. θα το σπάσω κι εγώ...
Παράθεση από: bilias_jr στις Νοέμβριος 14, 2006, 14:21Παράθεση από: fanis στις Νοέμβριος 13, 2006, 21:24.... έρχεται η οδική το πάμε στον ηλεκτρολόγο μου και η πρώτη διάγνωση είναι εγκέφαλος και η απάντηση μου είναι δεν φτιάχνω τίποτα, αλλά τελικά τα μεσημεριανά νέα ήταν καλά ένα καλώδιο που πήγαινε στον εγκέφαλο είχε φθαρθεί και έκανε βραχυκύκλωμα. Ευτυχώς…... οχι ρε π@υστη μου και ηθελα να παρω μερικα 'πραγματακια' αν δεν προλαβαινε ο geo Τι πράγματα θες ρε μπάρμπα πέσμου για σένα να τα ξηλώσω να στα δώσω.