Αποστολέας Θέμα: Ας νομίζουν ότι είναι.........  (Αναγνώστηκε 1645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Ας νομίζουν ότι είναι.........
« στις: Οκτώβριος 22, 2006, 10:25 »
Κυριακή πρωί, έχοντας ξυπνήσει απο τις 6 το πρωί, καλές 8 πρέπει να είμαστε στην δουλειά άλλωστε, φτιάχνουμε καφεδάκι...
Σπίτι...ας πιούμε τον καφέ μας, τον πρωινό καφέ ....com :D .
Μόνος στο φόρουμ, με ενα επισκέπτη οποίος βλέπω οτι μπένει απο το google(τι σκ@τ@ διαχειρηστή με κάνανε lol)
Ανοίγω λοιπόν τον αγαπημένο Γούγλη www.google.gr , ας γράψουμε Jimnyclub να δούμε τι γράφει...enter ....ναι .gr,
.com....ωπ τι είναι αυτό???
Βικιπαίδεια συζήτηση χρήστη jimnyclub ?? >:(
Aνοίγω διαβάζω, κάποια κομάτια έχουν εξερετικό ενδιαφέρον...

Απο την συζήτηση του dead3y3...

Ανακατεύθυνση του JimnyClub στο Ελληνικός Σύλλογος Αυτοκινήτου Jimny
Kαλησπέρα ελπίζω να έχω καταλάβει πως γίνεται η αποστολή μυνήματος . Πρίν ένα μήνα δημιουργήθηκε μια σελίδα από εμένα (χρήστης Jimnyclub --Jimnyclub 12:12, 12 Οκτωβρίου 2006 (UTC)) με το όνομα Jimnyclub. Το όνομα αυτό χρησιμοποιήθηκε μετά από απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου . Κάποιος χρήστης της βικιπαιδεια μετέπειτα μπήκε και έκανε redirect γράφωντας επίσης ανακρίβειες (εσκκεμένα) *. Πως μπορώ να σταματήσω τον χρήστη αυτόν από το να χαλάει την σελίδα ?

Προσθέτω αυτό το κείμενο και θέλω να ρωτήσω πως μπορεί να χαρακτηριστεί ενα κείμενο αναλλοίωτο (Invariant)

The "Invariant Sections" are certain Secondary Sections whose titles are designated, as being those of Invariant Sections, in the notice that says that the Document is released under this License. If a section does not fit the above definition of Secondary then it is not allowed to be designated as Invariant. The Document may contain zero Invariant Sections. If the Document does not identify any Invariant Sections then there are none. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Jimnyclub (συζήτηση • συνεισφορά) .

Παραθέτω τον ορισμό του "Secondary Section":
A "Secondary Section" is a named appendix or a front-matter section of the Document that deals exclusively with the relationship of the publishers or authors of the Document to the Document's overall subject (or to related matters) and contains nothing that could fall directly within that overall subject. (Thus, if the Document is in part a textbook of mathematics, a Secondary Section may not explain any mathematics.) The relationship could be a matter of historical connection with the subject or with related matters, or of legal, commercial, philosophical, ethical or political position regarding them.
Όπως φαίνεται, το κυρίως κείμενο του άρθρου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως Invariant Section. Όμως οι συνεισφέροντες σε αυτό, η πηγή, ο δευτερεύων εκδότης, και γενικά πληροφορίες που δεν ασχολούνται με το θέμα που διαπραγματεύεται το κείμενο, μπορούν να θεωρηθούν ως τέτοιες.
Καλύτερα να ξεκινήσεις διάλογο με τον χρήστη. Στην κατεύθυνση της άδειας GFDL δεν πρόκειται να βρεις κάτι. --Dead3y3 Συζήτηση 13:10, 12 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Aνακρίβεις και "Αποφάσεις του ΔΣ", ΕΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΊΣ ΌΠΟΙΟ ΌΝΟΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, αυτοτιλοφορήσου και "πρόεδρος της Δημοκρατίας"....μπαγλαμά να τελειώνουμε lol lol lol

Απο την Συζήτηση του χρήστη Jimnyclub....
@Αρχίδαμος ..Ναι πρόκειτε για κάποιους που η ΓΣ διέγραψε και έχουν φτιάξει ενα φόρουμ .Ο δικτυακός τόπος www.jimnyclub.gr υπάρχει από τον Γενάρη του 2004 . Εάn δεν σας κάνει κόπο παιδιά κάντε την αλλαγή γιατί δεν ξέρω πώς (σε Jimnyclub).

Aρχίδαμε αγόρι μου, έχεις το γνώθι σ'αυτόν βλέπω lol lol lol

1.με το όνομα Jimnyclub και με  Το όνομα αυτό χρησιμοποιήθηκε μετά από απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου   και με αποφάσεις
Με απόφαση  ΔΣ(Διεθνούς Συνομοσίας) του Συλλόγου μας χρησημοποιούμε και εμείς το jimnyclub πρώτοι ha ha ha ha ha

2. Αυτοί οι κάποιοι δεν διαγράφηκαν, μόνοι τους έφυγαν αν θυμάσε καλά, ήταν καμιά 35άριά(παραπάνω απο τους μισούς, και αφού αποχώρησαν και άλλα μέλη στην πορεία, ή διώξατε για μια Bratομπριζόλα cl πχ αποφασίσατε(αφου μετά απο απόφαση του ΔΣ οι στόχοι επιτεύχθησαν) να ανοίξετε και την ενότητα του εξοπλισμού βελτιώσεων ha .
 Α και BTW τα ανέκδοτα τα έχω ξεκινήσει εγώ και όχι ο επισκέπτης ha ha
Ολα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι καλά έκανα που παραιτήθηκα απο αντιπρόεδρος, και με κάνανε και πρόεδρο στο brat, όπως λέει και ο λαός άλλωστε..."εμένα το κούτελο μου φροντίζω να είναι καθαρό" ....Αρχίδαμοι ha

3. @ τώρα το είδα ...το επίσημο όνομα του Συλλόγου είναι επίσης HJC (Hellenic Jimnyclub ). Όπως σου απαντάω μικρέ και άπειρε νεάνη μου το επίσημο όνομα είναι αυτό που είναι γραμμένο στο καταστατικό και επικηρωμένο απο το πρωτοδικείο...

Μου αρέσουν πάντως κάποια σειμία του Διαχειρηστή της Βικιπαίδεια lol lol lol j12 j12
Απολάφτε τα lol
Η Βικιπαίδεια δεν είναι χρυσός οδηγός. Τα άρθρα που καταχωρούνται καταχωρούνται επειδή παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους αναγνώστες. Εταιρίες, σύλλογοι, τραγουδιστές, άνθρωποι κλπ. καταχωρούνται μόνο αν είναι για κάποιον λόγο αξιοσημείωτοι. Επίσης στην ιδανική κατάσταση δεν καταχωρούνται από τους εαυτούς τους, αλλά από τρίτους που γράφουν γι'αυτούς. Αν το σωματείο σας είναι notable enough δεν θα το κρίνω (μόνο) εγώ, θα το κρίνουν (και) οι άλλοι χρήστες. Κανείς πάντως δεν έχει αξίωση να καταχωρηθεί στη ΒΠ. Τα κριτήρια στην αγγλική μπορείς να τα δεις εδώ. Με βάση αυτά τα κριτήρια (χοντρικά να μπορούν και τρίτοι εκτός του σωματείου να γράψουν κάτι επαληθεύσιμο γι'αυτό), το άρθρο σου είναι στο όριο (για μένα και λίγο πιο κάτω, αλλά η προσωπική μου γνώμη δεν έχει σημασία). Αν το σωματείο σου είναι στο όριο για την ελληνική εγκυκλοπαίδεια, φαντάσου για τη διεθνή. Το άρθρο είχε σύνδεσμο σε άρθρο της αγγλικής ΒΠ, το οποίο δεν υπάρχει. Είτε το άρθρο δεν υπήρξε ποτέ είτε διαγράφτηκε λόγω έλλειψης σπουδαιότητας. Εξ ου και το σχόλιό μου.

Όχι, είδες λάθος, κανένα κείμενο δε μένει απείραχτο (δεν "μένει αναλλοίωτο"), αλλιώς δε θα μπορούσες κι εσύ να γράψεις το άρθρο σου εξ αρχής. Όλοι έχουν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα και τα συνδιαμορφώνουν. Αν διαφωνείς με κάποιες αλλαγές, η σελίδα συζήτησης του κάθε άρθρου είναι ο κατάλληλος τόπος να το συζητήσεις. Αν ένα κείμενο είναι "επίσημο" και "δεσμευτικό", τότε ας δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εδώ δεν έχει καμιά δουλειά.   ha
Αν για παράδειγμα το σωματείο σου αποκτήσει ποτέ bad publicity για κάποιον λόγο (ο μη γένοιτο, υποθετικά μιλάμε), τότε αυτό θα αναγράφεται και στο άρθρο της ΒΠ. Είπαμε: η ΒΠ είναι εγκυκλοπαίδεια, όχι χρυσός οδηγός.

Οι σύνδεσμοι που αφαίρεσα ήταν τέσσερις σύνδεσμοι στο ίδιο site σε διαφορετικές σελίδες. Ένας σύνδεσμος αρκεί, όποιος θέλει, θα επισκεφθεί το site και θα δει και τα υπόλοιπα.

Γενικώς το άρθρο θα πρέπει να περιέχει εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες. Πόση είναι η συνδρομή ή αν περνάτε ωραία στο βουνό δε μας ενδιαφέρει, καλά να είστε και καλά να περνάτε.
Και κλείνοντας το θέμα απλά να πώ και εγώ με την σειρά μου ότι Πόση είναι η συνδρομή ή αν περνάτε ωραία στο βουνό δε μας ενδιαφέρει, καλά να είστε και καλά να περνάτε. αλλά μην προσπαθείτε να κάνετε αθέμιτη διαφήμηση και ψευδείς δηλώσεις γιατί θα έχετε πρόβλημα...
Ελπίζω όλοι οι χρήστες πλέον, που τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν, με την παρέα με τα jimny , να κατάλαβαν ότι εμείς δεν  τσιγκλίσαμε ποτέ κανένα....ούτε και θα τσιγκλίσουμε, για αυτό άλλωστε φύγαμε, μ@λ@κες και κορόιδα για το χόμπυ μας είναι κρίμα να γινόμαστε....

Επίσης οι ένοια τις κακοπροαίρετης κλίκας, όντας κάτι που μου την σπάει γενικώς, οδήγησαν εμένα και άλλο κόσμο στην φυγή.
Εαν αυτό, γίνει τής μόδας τελικά , και το δώ να γίνετε και εδώ(Θεός φυλάξει... ;)) ή σε οποιαδήποτε άλλη παρέα μετέχω(΄Θεός φυλάξει επίσης... ;)) ........"το καπελάκι μου στραβά, φόρεσα και άντε γεια χαρά, χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι"Δεν ψάχνουμε κάποιο κατάλημα, κάποια παρέα για κάλυψη-συγκάληψη, είμαστε επώνυμοι,  δεν ντρεπόμαστε για τα ονόματα μας, ούτε για τα username μας, χρήστη JimnyClub(της Βικιπαιδεία) dead3y3 και Αρχίδαμε εξ ου και ότι έγραψα με το εδώ username, τροποποίησα κάποιες ασάφειες, και οι άλλες στο μέλον ;)

http://el.wikipedia.org/wiki/Jimnyclub

To παρόν το κλειδώνω, γιατί δεν είναι στόχος η έκθεση ιδεών με κεντρική ιδέα, "ναι είναι οι κακοί" , "εμείς έχουμε δίκιο" κλπ κλπ κλπ...άλλωστε το ξέρουμε πως έχουμε δίκιο δεν είμαστε ηλίθιοι πλέον.
Εαν θέλει κάποιος να γράψει κάτι κόσμιο, ακόμα και αντίθετη άποψη, ας μου στείλει πμ να το ανοίξω, απαντήσεις απο τον s@sgamo και τον Μaradonna( που ήταν donna  τελικά) δεν γίνονται δεκτές.
Εαν πάλι θέλει κάποιος εκ των admin να το ανοίξει, ας το κάνει....
Γιναμε διεθνείς και τσούζει ε??
Ποιος σας είπε να του ρίξετε μπηχτή για Βουλγαρία, η Ελλάδα είναι μία ........ειδικά αν έχεις Jimny


457 μέλη σε ούτε ένα χρόνο λειτουργίας...δεν είναι κάποιοι ;)



« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 22, 2006, 10:42 από Ironman »
Γιάννης Δημητρέλης