0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiwrgosTH στις Σεπτέμβριος 27, 2006, 15:44... Κάτω από 300 χλμ δε νομίζω να βγάλει!Χμμμμμμμ μη παρεις ομως και ορκο γι αυτο!!!
... Κάτω από 300 χλμ δε νομίζω να βγάλει!
Παράθεση από: Nicksi στις Σεπτέμβριος 28, 2006, 08:09Παράθεση από: GiwrgosTH στις Σεπτέμβριος 27, 2006, 15:44... Κάτω από 300 χλμ δε νομίζω να βγάλει!Χμμμμμμμ μη παρεις ομως και ορκο γι αυτο!!! Όχι δεν παίρνω γιατί έμεινα στη Θεσ/νίκη λίγο μετά την έξοδο για τη νέα περιφεριακή έχοντας κάνει 290 χλμ, αλλά όμως το πήγαινα 140, οπότε λογικό είναι Αλλά με "λογική" ταχύτητα τα βγάζει
Οι φίλοι με αυτονομίες πάνω απο 300χλμ στο ρεζερβουάρ ασ μην το αναφέρουν...γιατι στεναχωρούν τους υπόλοιπους με τα ψηλώματα και τα μεγάλα λάστιχα που έχουν φίλο το βενζινά της γειτονιάς
Παράθεση από: KΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ στις Σεπτέμβριος 28, 2006, 17:32Οι φίλοι με αυτονομίες πάνω απο 300χλμ στο ρεζερβουάρ ασ μην το αναφέρουν...γιατι στεναχωρούν τους υπόλοιπους με τα ψηλώματα και τα μεγάλα λάστιχα που έχουν φίλο το βενζινά της γειτονιάς Εγώ του δικού μου του πρότεινα να τον παντρέψω !!! Να γίνουμε κουμπάροι !!! Πάνω απο 250 χιλιόμετρα έχω δεί μόνο 3 φορές...
ε κολητέο.... θες να γίνουμε φίλοι?
Πόσο θα μου δίνεις τη βενζίνη?? ?? ??