Γιάννη όταν κάποιος στήσει το αυτοκίνητό του έτσι πάει να πει ότι το έχει για άλλο σκοπό και όχι για εκδρομές αλλά αν χρειαστεί να πάει και μια εκδρομή την κάνει. Αλλά όταν έχεις μπει σε ένα τρυπάκι αγώνων και extreme off-road δεν μπορείς να μείνεις στα 195 και στην 4ποντη γιατί απλά δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάποια θέση αφού ο πήχης έχει εκτοξευθεί τρομακτικά ψιλά πλέον. Η μετατροπές στο jimny και να το κάνω καλύτερο από ότι είναι μου αρέσουν γιατί το έχω για (play car ) και μόνο ,μου αρέσουν και οι αγώνες αλλά και το extreme off-road, δεν θα φτιάξω ένα αυτοκίνητο λοιπόν να πηγαίνω εκδρομές. Και για τη μεταφορά πλέον τρέιλερ. Το off-road πλέον έχει τις κατηγορίες του και ο καθένας όπως τι βρίσκει.
Φιλικά Φάνης.
Φάνη συμφωνώ με όλα αυτά που λές, αυτά που γράφω εγώ τα γράφω για αυτούς που φτιαχνουν παρορμητικά τα αυτοκίνητα τους, επειδεί είναι και του άλλου έτσι ή το είπε "αυτός" οδηγώντας κάτι μέσα στην άγνοια του πως συμπεριφέρεται το Jimny, δεν μίλησα για αυτούς που ξέρουν τι οδηγούν...
Εσύ ο Κώστας, ο Νίκος, που έχετε και τα πιο xtreme και τα άλλα παιδιά με τα λιγότερο πειραγμένα ξέρουν τι οδηγούν...
Και για να μην παρεξηγούμε, ο οδηγός που ανέφερα οτι τούμπαρε, και στεναχωρήθηκα πραγματικά , ήταν ο Troll....
To φιλικά ενοείτε, πάντα φιλικά μιλάμε...