Λοιπον καλα μου φιλαρακια χρονια πριν εβλεπα τους wranglerαδες και ελεγα κοιτα τους βλακες τα βουπακια που πανε και περνουν τζιπ για να πηγενουν καφε α λε μοστρε. Εγω χρονια streetας ανθρωπας και μια ζωη ζαχαρωνα τα miata 1.9 με τα μπλοκε τους και τα παρμπριζ στο πλαι γιατι απο εκει εβλεπαν ολοι τους (παντα με τις παντες). Μετα πηραν ενα cooperακι στο σπιτι που εγινε τουμπανο σιγα σιγα με αιμα και πολλα λιρονια εγγλεζικα. Ε λοιπον βαρεθηκα μισησα σηχαθηκα σηχτηριασα εβρισα και γ@μοστ@υρισα ( ω ναι ) απειρες φορες το καλος τον ελληνικων λακουβων σαμαρακιων μπαλωματων και πηγαδιων γλυκου νερου που υπαρχουν στην ακριβοπληρωμενη μας γραμμημενη ασφραλστροτ. JAPAN ΛΕΩ ΜΕΣΑ μου. Ε ο φιλαρακος εδω στην αθηνα πηρε το wrangler γιατι ηταν μοστραδορικο και παει αραχωβα. Μετα το κραξιμο που εφαγε του δανεισα το super cooper μου και πηρα το κλισε wran. Ε λοιπον αυτο το πραμα με κερδισε. Πρωταπριλια λοιπον σαν ψεμα το πηρα καινουριο με softtop hardtop abs και αρκουδισιο. 25.000 ευρα οσο περιπου τα πιο πολλα suv της αγορας. Μην το συγκρινετε με το πολυ καλο τζιμνακι. σκεφτητε τα αντιστοιχα vitara, rav, freelander, και αλλα που και εγω δεν ξερω. Ειναι διαχρονικο καλουπι και 20 χρονια να το εχεις εισαι ωραιος. ειναι απλο, τιποτα ηλεκτρικο, ουτε παραθυρα ουτε κλειδαριες ουτε τιποτα, αρα λιγοτερα ευαισθητα καλοδιακια. ειναι ανετο πολυ μεσα, μια χαρα για μια τετραδα χωρις μπαγκαζια. ειναι cabrio, cabrio απορτο, hardtop και τελος βγαζοντας πανευκολα πισω καθισματα πορτες και soft top το κανεις και ντατσουν αμα λαχει....και κουβαλας το ξυλο σου για το τζακι και τον μεζε σου. Ναι δεν εχει γκαζι 2.4 με 150 αλογα..... φρενα @$$#%^&^%$%^&**&^%$#. αξιοπιστια δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ γερο φτου φτου μην το ματιασω. ΑΑΑΑ και το καλυτερο πεφτουν πανω σου τα αλλα τουτουτ και κλαινε οταν βλεπουσι τα μεταλια που εχει το ρημαδι για προφυλαχτηρια....απο προσωπικη εμπειρια με κολωνακια πεζοδρομιου που ξερηζωσα κατα λαθως και σε ενα κακομοιρο puntaki. Με συνεση καιει 50 ευρα για 400 χλμ και εχει 72αρι ρεζερβουαρ που σε παει μακριαααααα. και τελος απο προσφορες και ευκαιριες ανταλλακτηκα λιγο internet και μερικες ακρες που ολοι των adventure clubs εχουν κατι γινεται με την συντηρηση. Εγω παιδια το ερωτευτηκα και δεν το αλλαζω.