Φίλε Κώστα έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λες. Το θέμα είναι ποιος θα σε ακουσει.Καποιοι θα πούνε ότι ρε φίλε γιατί δε ρώταγες όταν τον αγόραζες, αν μπαίνει όπως είναι? Δεν είναι η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το θέμα είναι πως μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Και νομικά ακόμα να κινηθείς εναντίον τους άκρη δεν θα βγάλεις.
Αν βρεθεί και κάποιος που του τοποθετήσανε στο αυτοκίνητο και δεν τον ενημερώσανε μη νομίζεις θα την βγάλουν καθαρή.
Εγώ πιστεύω ότι από τα λεγόμενα μας ότι είναι ο καλύτερος , και δεν ψάχτηκες λίγο παραπανω.Αν ρώταγες τον Νίκο η κάποιον άλλο που τον φοράει θα σου έλεγε ότι πρέπει να βγουν. Τέλος πάντων , καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
Ο Νίκος δεν ήξερε τίποτε. Δεν ρωτάς το μηχανικό οταν αφήνεις το αυτοκίνητο το πρωί και δεν παρακολουθείς την τοποθέτηση.
Kαλημερα σε ολους τους... μη διακοπευοντες!!!
Κωστα, νομιζω κι εγω, οτι η προμηθεια ενος centerforce, ειδικα για τη περιπτωση σου, θα ειναι οντως η καλυτερη λυση!
Τον "φοραω" κανα 8μηνο και μπορω να σου πω (το εχεις δει και εσυ αλλωστε...), οτι τον... σκιζω αρκετα!!! Παρ ολα αυτα, ο δισκος ειναι απλα... απαιχτος!!! Η τιμη του, ειναι γυρω στα 300-350 ευρα αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει καποιος να στον τοποθετησει στα Ιωαννινα, αλλοιως ειναι μια καλη ευκαιρεια, να σε δουμε στο... χωριο μας!!!
Θέλει μετατροπή ή μπαίνει όπως είναι?
Οχι Κωστη μου, καμμια μετατροπη, οπως ειναι μπαινει...!!! (μπας και το λες για να γλυτωσεις το ταξιδι στην Αθηνα ρε μπαγασα?)
Kωστη στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις δικαιο... δεν εχω κατι να σου απαντησω... ομως, επιφυλασσομαι, μολις γυρισει ο Βαγγελης να σου πω... δεν ξερω
οντως τι ακριβως "παιζει" με τη τοποθετηση του δισκου... μερικες μερες υπομονη... (και εγω νομιζα, οτι μπαινει χωρις πατεντες ο συγκεκριμενος centerforce, γι αυτο και στο ειπα εξαλλου...).
Προσωπικα, οταν κανω οτιδηποτε μετατροπες στο αυτοκινητο μου και επειδη συμπτωματικα, σχεδον ολες εχουν γινει στο καταστημα & συνεργειο της extreme στην Αθηνα, στο Βαγγελη το Τσουκα, ΔΕΝ αντιμετωπισα ΠΟΤΕ κανενα προβλημα σε οτιδηποτε! Μαλιστα, εχω δει αντιμετωπιση & λυση προβληματος (σε αλλο πελατη, αλλα ημουν παρων...) το οποιο προβλημα δημιουργηθηκε απο αλλο συνεργειο και απλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος το αντιμετωπισε σαν να ηταν δικο του λαθος και το εφτιαξε...
Ετσι λοιπον, ειμαι παντα "ησυχος" και εχω εμπιστοσυνη, οτι δεν προκειται καποιο προβλημα, να μην λυθει και να συνεχισει να υπαρχει...