Αγαπητοί φίλοι,
Χαίρετε,
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν συντομότερο κ πιο περιεκτικός.
Πρίν από 34 μέρες αγόρασα ένα Jimny κούτα από την Personal Best στην Λ.Κηφησίας (Μαρούσι).
Την προηγούμενη βδομάδα, πάρκαρα κατά τις 9 το πρωί στη δουλειά μου στην Ηλιούπολη,
σε σχετικά κατηφορικό δρόμο κ ανέβηκα στο γραφείο. Μιάμιση ώρα μετά κατέβηκα για δουλειά
της εταιρίας και βρήκα το Jimny μου περί τα 15 μέτρα παρακάτω από εκεί που το είχα αφήσει
τρακαρισμένο (με τον κώλο) πάνω σε σταθερό κάδο για μπάζα. Μόνο ποπυ δεν λυποθύμησα.
Όλη η ρεζέρβα είχε βουλιάξει την πίσω πόρτα, το παράθυρο είχε σπάσει και είχε τσαλακώσει κ
στη δεξιά πλευρά στη κολώνα, στο ύψος του πάνω μεντεσέ (της πίσω πόρτας).
Κοιτάζω και βλέπω το χειρόφρενο κατεβασμένο και όλη την καμπίνα μέσα στα σπασμένα τζάμια.
Αρχικά -και λόγω του σοκ από το θέαμα που είχα αντικρύσει- νομίσα ότι είχα ξεχάσει να βάλω
χειρόφρενο και ότι το αμάξι είχε σταματήσει στη θέση που αρχικά πάρκαρα λόγω του κακοτράχηλου
δρόμου. [Βέβαια όταν πάρκαρα, είχα κατέβει κάτω από το αμάξι, πήρα τη τσάντα από την πίσω πόρτα
και ούτε γάτα ούτε ζημιά - το Jimny ακίνητο]. Οπότε ούτε σκέψη ότι φταίει το χειρόφρενο.
Και φυσικά τα έβαλα με τον εαυτό μου, κ άρχισα να ψάχνω πόρτες μεταχείρα κτλ κτλ για να μπαλώσω
τα αδιόρθωτα. Χθες όμως, όταν επέστρεψα σπίτι και πάρκαρα, τράβηξα χειρόφρενο κανονικά κ αυτό
ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Αισθάνθηκα να τρελαίνομαι και φώναξα τον αδερφό οπότε έγινε και αυτός μάρτυρας.
Την 9η ή την 10η φορά έπιασε. Ναι καλά καταλάβατε: 10 φορές το τράβηξα και αυτό έπεφτε μόνο του.
Οπότε συνειδητοποιώ ότι το ίδιο έγινε και την ημέρα του ατυχήματος γιαυτό το βρήκα κατεβασμένο.
Για του λόγου το αληθές, δοκίμασα να ξαναπαρκάρω στην ίδια θέση στη δουλειά και το αυτοκίνητο δεν στέκοταν χωρίς
χειρόφρενο. Με αυτά τα δεδομένα πήγα σήμερα στην Personal Best που το αγόρασα και αφού στην αρχή
δεν πίστευαν ότι το αμάξι ξεκόλησε από το παρκάρισμα κ έπεσε στο κάδο, αλλά κάποιος με είχε τρακάρει από πίσω (!)
το έβαλαν στο συνεργείο, το έλενξαν και αποφάσισαν ότι το χειρόφρενο δεν έχει πρόβλημα.
Μου έδωσαν το τηλέφωνο παραπόνων της αντιπροσωπείας -όπου και μίλησα- και περιμένω να δω τι θα πουν οι ειδήμονες
-ενώ μεταξύ μας ο υπεύθυνος μου είπε να μην περιμένω ουσιαστικά τίποτα.
Θα ήθελα την άποψή σας. Τι προτείνετε, τι λέει η εμπειρία σας;
Δευτερόλεπτα πριν -όσο γράφω το μήνυμα- δέχθηκα τηλεφώνημα από το Τμήμα Παραπόνων
και μου είπαν ότι ύστερα από επικοινωνία με την Personal Best δεν θεωρούν οτι υπάρχει πρόβλημα.
Παιδιά βοήθεια...