Αγγελίες / Ανακοινώσεις > Αγοράζω / Ζητάω

Μαμίσια πίσω πανάρ

<< < (6/7) > >>

Metalaxe:
Να 'σαι καλά Σταύρο, κι εγώ χάρηκα για τη γνωριμία και ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση, καλές βόλτες !!!

YannisS:

--- Παράθεση από: PATELIS στις Μάιος 30, 2015, 11:40 ---απο 'μενα στο φιλαρακι δωρο σετ labo doors για να τρελενεις τα κοριτσοπουλα εξω απο τα club!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: PATELIS στις Μάιος 30, 2015, 23:43 ---κι'επειδη γουσταρω το ολο project θα ξοδευτω και παλι για το φιλαρακι και θα του κανω δωρο υαλοκαθαριστηρες (σετ 3 τεμαχιων) σε νικελ χρωμα με μαυρο λογοτυπο RACING  a105

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: Metalaxe στις Ιούνιος 10, 2015, 19:53 ---Η πανάρ βρέθηκε, περιμένω τώρα τα δώρα που μου τάξατε ε....ξέρετε εσείς... ;D ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Να δω ΤΩΡΑ τους φίλους σου Αντώνη!!!!!  ha 87 a105  gyros santaufo

Πάνο, μπορείς να αγοράσεις τις lambo doors και με 3.000.000 άτοκες δόσεις!!!!!!

YannisS:

--- Παράθεση από: geojimny στις Ιούνιος 01, 2015, 10:02 ---Αντε αφου δεν τα κανεις εσυ τα πιτσιληστηρια δωρο θα τα εγω .....
Εκεινα τα νικελ σαν αγαλματακια Αφροδιτης που πιτσιλουν απο επιμαχα σημεια και το βραδυ φωτειζουν ροζ απο την βαση τους
....μιλαμε για την best μουνοπαγιδα οτι θα κανεις φιλαρακι  roc2 roc2

--- Τέλος παράθεσης ---

George, ετοιμάσου !!!!!    snow1 u141

Metalaxe:
Εγώ πάντως χωρίς τα δώρα των φίλων μου δε βγαίνω παραλιακή με το Jimny... lol lol

YannisS:

--- Παράθεση από: Metalaxe στις Ιούνιος 11, 2015, 12:05 ---Εγώ πάντως χωρίς τα δώρα των φίλων μου δε βγαίνω παραλιακή με το Jimny... lol lol

--- Τέλος παράθεσης ---

+ 1000!!!!!
Άσε που τα γκομενάκια θα σπαράζουν στου γιαλού τα βοτσαλάκια!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση