Αγγελίες / Ανακοινώσεις > Αγοράζω / Ζητάω

Μαμίσια πίσω πανάρ

(1/7) > >>

Metalaxe:
Ψάχνω για πίσω μαμίσια πανάρ για το Jimny, αν μάλιστα κάποιος θέλει, την ανταλάσσω με ρυθμιζόμενη του jimnybits με custom σινεμπλόκ πολυουρεθάνης...

YannisS:
Το κονταίνουμε??????  ha ha 87

Metalaxe:

--- Παράθεση από: YannisS στις Μάιος 28, 2015, 11:01 ---Το κονταίνουμε??????  ha ha 87

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, βαρέθηκα πια με τους ανώριμους εδώ μέσα, πάνε και τα ψηλώνουν, τα κάνουν σαν περίπτερα και μετά πάνε και τα σπάνε στα κατσάβραχα και κυλιούνται στις λάσπες σαν τα γουρούνια... >:( >:(
Έχω ήδη παραγγείλει λάστιχο Pirelli P zero 255/30-R17, κιτ χαμηλώματος με ελατήρια Einbach και αμορτισέρ Bilstein coilover, πλαστικούς φουσκωτούς θόλους για να χωρέσουν τα λάστιχα και κομπρέσσορα για το μοτέρ, θα φάτε τη σκόνη μου.... yah ha ha ha 

Kapi:

--- Παράθεση από: Metalaxe στις Μάιος 29, 2015, 09:34 ---
--- Παράθεση από: YannisS στις Μάιος 28, 2015, 11:01 ---Το κονταίνουμε??????  ha ha 87

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, βαρέθηκα πια με τους ανώριμους εδώ μέσα, πάνε και τα ψηλώνουν, τα κάνουν σαν περίπτερα και μετά πάνε και τα σπάνε στα κατσάβραχα και κυλιούνται στις λάσπες σαν τα γουρούνια... >:( >:(
Έχω ήδη παραγγείλει λάστιχο Pirelli P zero 255/30-R17, κιτ χαμηλώματος με ελατήρια Einbach και αμορτισέρ Bilstein coilover, πλαστικούς φουσκωτούς θόλους για να χωρέσουν τα λάστιχα και κομπρέσσορα για το μοτέρ, θα φάτε τη σκόνη μου.... yah ha ha ha

--- Τέλος παράθεσης ---
Αεροτομη ξέχασες. ☺

YannisS:
 >plaka/ >oreos< >glentia> <pineis< santa1

Αντώνη, ΜΗΝ ξεχάσεις :
1) Μπουρί εξάτμισης !!
2) Αεροτομή "σιδερώστρα"!!!

j12 a105

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση