Λοιπόν petalouda μιάς και το έθιξες το θέμα, κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε και για τα...καλά μαγαζιά (εννοώ τους επαγγελματίες που μας έχουν αφήσει ευχαριστημένους) και όχι μόνο να γράφουμε τα παράπονά μας...
Μην περιμένεις όμως τέτοια εποχή, άμεσες απαντήσεις, δεδομένου οτι οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές...
Αν ήσουν κοντά μου θα μπορούσα να σου προτείνω - και το αντίθετο - κάποιους... ειδικούς.
Απ' ότι διάβασα είσαι στη Νίκαια επομένως δεν ξέρω πολλά. Γνώρισα όμως προσωπικά τον Βαγγέλη τον Τσούκα, (που είναι και μέλος μας) και ξέρω πως κάνει και καλή και εξειδικευμένη δουλειά (και με πολύ καλές τιμές). Εντελώς συμπτωματικά, είναι και ο αντιπρόσωπος της ΟΜΕ...και πολλών άλλων προιόντων για να κάνεις το jimny σου ...αγνώριστο. Βρίσκεται στον Ταύρο.
http://www.xtreme4x4.gr/ (εγώ ψωνίζω απο τον αντιπρόσωπό του στη Θεσσαλονίκη, το Γιώργο το Ματσικίδη και στα είδη που με βοήθησε να επιλέξω, είμαι πολύ ευχαριστημένος).
Τα παραπάνω μπορείτε να τα θεωρήσετε και διαφήμιση... λίγο με νοιάζει.
Θα σε κατατοπίσει όμως καλύτερα ο θείος Nicksi (που πιστεύω δεν θα έχει αντίρρηση) Πέρνα μια μέρα να τα πείτε απο την Καλλιθέα.
Οσον αφορά την 4ποντη ΟΜΕ... επειδή σε βρίσκω λίγο... αγριεμένο, δεν ξέρω αν θα σε καλύψει.. Ισως είναι καλύτερη η +6,5...
Σε βλέπω όμως πολύ βιαστικό ξαφνικά... Κατα τα λεγόμενά σου... "είσαι νέος εδώ, αλλά όχι και στο τιμόνι του jimny σου". Σου το είπα και πρίν ...ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ... Και μην ντρέπεσαι να ρωτάς... Οπως έχω γράψει και παλιότερα, κανείς δε γεννήθηκε μαθημένος... Εσένα σου δίνεται η ευκαιρία, να γλυτώσεις λάθος επιλογές, απο δικά μας παθήματα... Θα σε βοηθούσε αν σου έλεγα πως η δική μου ανάρτηση, είναι η 4η που έβαλα?(και δεν είμαι ο μόνος) Γιατί κι εγώ βιαζόμουν, δεν ήξερα κανέναν και άκουγα κάποιους.... ειδικούς μάστορες... Ολοι σχεδόν την έχουμε πατήσει...
Ανακεφαλαιώνω... Κάνε λίγο υπομονή, δες τα άλλα jimny, ρώτα, σκέψου τι ακριβώς θέλεις, αποφάσισε και μετά... πλήρωσε.