0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετώ τους αναρτησιολόγους του φόρουμ ...Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζω και εγώ με την τοποθέτηση εργάτη ... Πάνω που είχα αποφασίσει να τοποθετήσω ένα tmax 9500 με πλάσμα ... Συνολικό βάρος με βάση γύρω στα 34 Kgr ... Μπήκα στο αμάξι φίλου με setup ίδιο με το δικό μου ... Mad μπλε+6 με old man emu από navara ... Οπότε διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο μπροστά πάει βάρκα γυαλό ... Δεν μπορεί να διαχειριστεί τα πρόσθετα κιλά βάρους του εργάτη + βάση ...Σημειωτέον ότι με το ανωτέρω setup και αποστάτες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ... Έτσι φρενάρισα την τοποθέτηση εργάτη και είμαι σε αναζήτηση topR ... Κάθε βοήθεια - πρόταση είναι καλοδεχούμενη ...
Παράθεση από: MKK στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:38Χαιρετώ τους αναρτησιολόγους του φόρουμ ...Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζω και εγώ με την τοποθέτηση εργάτη ... Πάνω που είχα αποφασίσει να τοποθετήσω ένα tmax 9500 με πλάσμα ... Συνολικό βάρος με βάση γύρω στα 34 Kgr ... Μπήκα στο αμάξι φίλου με setup ίδιο με το δικό μου ... Mad μπλε+6 με old man emu από navara ... Οπότε διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο μπροστά πάει βάρκα γυαλό ... Δεν μπορεί να διαχειριστεί τα πρόσθετα κιλά βάρους του εργάτη + βάση ...Σημειωτέον ότι με το ανωτέρω setup και αποστάτες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ... Έτσι φρενάρισα την τοποθέτηση εργάτη και είμαι σε αναζήτηση topR ... Κάθε βοήθεια - πρόταση είναι καλοδεχούμενη ...Top-R με τα ενισχυμένα μπροστινά ελατήρια και καθάρισες...
μονο κατευθειαν επικοινωνια με GIZ.TW
Μήπως γνωρίζουμε εάν φέρνει κάποιος τα TopR και περίπου μια χρηματική τάξη μεγέθους, μιας και θα πάμε σε συνολική λύση αμορτισέρ - ελατήρια TopR ...