Αποστολέας Θέμα: αγορα diesel  (Αναγνώστηκε 6138 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mAdjimny

• Jimny
αγορα diesel
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 13:17 »
Καλό μήνα παίδες! Κάποιος που να ψάχνεται για αγορά jimny diesel;ψάχνω από εξωτερικό και οι τιμές τους δεν υπάρχουν..κάποιος που αγόρασε πρόσφατα;

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
Απ: αγορα diesel
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 14:31 »
Δωσε μας περισσοτερες πληφορίες απο την αγορά εκεί  :)
Απο Γερμανια κοιτας να το φέρεις?

Αποσυνδεδεμένος mAdjimny

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 15:32 »
Για ένα jimny του 2009 στην Γερμανία με 50000χλμ θα δώσεις περίπου 12000€ και άλλα 2000€ τελωνείο..14000 για μεταχειρισμένο που φαίνονται πολλά τα λεφτά..

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 18:51 »
τελωνειο παραπανω ειναι φιλε....δεν νομιζω οτι ειναι euro 5
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2014, 11:33 »
Για ένα jimny του 2009 στην Γερμανία με 50000χλμ θα δώσεις περίπου 12000€ και άλλα 2000€ τελωνείο..14000 για μεταχειρισμένο που φαίνονται πολλά τα λεφτά..

Οι τιμές αυτές ειναι μετά απο δική σου έρευνα ή στις είπες καποιος που αναλαμβάνει τα διαδικαστικά και φέρνει αυτοκίνητα παντως τύπου στην Ελλαδα?

Επειδή είχα μια συζήτηση με ένα φίλο που εργάζεται Ελλαδα-Γερμανία  , μου είπε οτι οι τιμες των κλασσικων μεταχειρισμενων (που κοστιζουν 25000ευρω καινουργια) είναι ίδιες πανω κατω με Ελλάδα.
Το μόνο πλεονέκτημα των έξω ειναι οτι θα φέρεις με τα ίδια λεφτα ,πιο πλούσια έκδοση και σίγουρα θα ειναι οτι γράφει η συντήρηση του και οχι γυρισμένα χλμ κλπ.Συγκεκριμένα πάνω στα VW.

Παντως η τιμή που βρηκες ειναι όντως υψηλή για τα Ελληνικά δεδομένα αν λάβεις υποψην σου οτι ενα αντίστοιχο μοντελο με αντιστοιχα χλμ απο Ελλάδα, το χτύπας με 10000ευρώ ίσως και λιγοτερα πλέον απο ιδιώτη.  :)

Αποσυνδεδεμένος mAdjimny

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 02, 2014, 17:08 »
Η τιμή που προανέφερα είναι από δική μου έρευνα ( mobile.de, autoscout24.de κ.α.).Η τιμή για το  τελωνείο την έμαθα από τελωνειακό. Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους για τα diesel είναι αρκετά υψηλές και στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει κατι αξιόλογο.
Όσο αφορά για jimny με υγραέριο δεν θέλω να μπω στον κόπο γιατί ήμουν καποτε κάτοχος jimny με υγραέριο άλλα μου το κλέψανε το 2012 ( κλοπή θηρίου από mudjimny τότε) και βλέπω ότι δεν την παλεύω χωρίς βουνό-jimny..
Αυτά απο μένα και όσο αφορά το diesel που ψάχνω εδω και καιρό.

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 03, 2014, 20:41 »
και θα βάλουν και έναν φόρο στα εισαγόμενα αυτοκίνητα μετά και τρέχεις και δε φτάνεις.!
Δες και από Ιταλία. πιο φθηνά και τα μεταφορικά
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος mAdjimny

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 03, 2014, 20:44 »
Βρε λες;;;Λίγο λαμογια οι Ιταλοί αλλά θα το κοιτάξω, έχεις κάποιο site υπόψιν;
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος mAdjimny

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 09, 2014, 22:55 »
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό δεν αξίζει με τίποτα...Πουλιέται πολύ ακριβά(11.000E το αμάξι+2.000Ε τελωνείο+έξοδα(μετακίνησης,μεταφοράς κ.τ.λ)...=14.000 μια μέση τιμή 87 87 bhe 0_21 lol
Για μεταχειρισμένο??? αποκλείεται...καλύτερα να αγοράσω άλογο...
Καληνύχτα παίδες..απογοητεύτηκα!