Αποστολέας Θέμα: νερα στα ποδια του οδηγου!!!  (Αναγνώστηκε 5606 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bretanos

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
νερα στα ποδια του οδηγου!!!
« στις: Ιανουάριος 30, 2014, 18:54 »
καλησπέρα σε ολη τη παρεα του jimnyclub!!αν και διαβαζω 7 μηνες περιπου σιωπηλα το forum και μαθαινω πολλα για το offroad γενικα αλλα και για το jimny ειδικα δεν εχω συστηθεί ακομα!ηρθε η ωρα να το κανω μιας και χρειαζομαι και τη βοηθεια σας!με λενε λευτερη είμαι από κερκυρα είμαι 38 χρονων και ασχολουμε με το αυτοκινητο σχεδόν 20 χρονια!ημουν φανατικος κοντρακιας με πολλα αλογα και παρα πολλα εξοδα!εχω χαλασει μια περιουσια σε αυτή την αρρωστεια!αλλα όλα αυτά μεχρι πριν 7 μηνες περιπου που πηρα ένα jimy και αποφασισα να ασχοληθώ με αυτό το σπορ πλεον!το jimny που πηρα είναι μοντελο 2009 με 45 χιλ χιλιόμετρα και παρα πολυ προσεγμενο!με μονη επεμβαση που του εχω κανει μεχρι στιγμης είναι ζαντες Excel με -13 offset και λάστιχα 205/70/15!μεχρι το καλοκαιρι εχω σκοπο για αναρτηση,αποστατες τροχων και λάστιχα 215/75 bf!ασ μπουμε και στο πρόβλημα όμως τωρα που θελω και τη βοηθεια του forum.εδω και κατι μερες με τις βροχες ειχα μια εντονη μυρωδια μουχλας στο αυτοκινητο και επειδή την εχω ξαναπαθει σε άλλο αυτοκινητο vw golf,κοιταξα με τα χερια τη μοκετα στο ποδια σε ολες τις θεσεις,στου οδηγου ανακαλυψα πως είναι βρεγμενο!απο καπου ειχε μπει νερο και μονο στα ποδια του οδηγου!εψαξα σε αρκετα Suzuki forum όχι μονο ελλαδα και επειδή τα χερια μου πιανουν αρκετα εψαξα τα παντα που διαβασα!ματαια όμως!δεν ανακαλυψα τπτ!ουτε παραφλου είναι από το ψυγειο του καλοριφέρ είναι ουτε το σωληνακι που μεταφερει νερο στο πισω τζαμι ανοιξα και το πλαστικο κατω από τους γυαλοκαθαριστηρες μηπως εχει φυλλα και εχει βουλωσει και παιρνανε τα νερα από το φιλτρο καμπινας μεσα!τπτ.το φιλτρο καμπινας στεγνο και γενικα ο χωρος κατω από το καλοριφέρ και παντου στεγνος!νερα είναι μονο στα ποδια του οδηγου!μη ξεχασω να πω πως και η ταπα που είναι στα ποδια του οδηγου είναι οκ!εκτως αυτου δεν πηγαινω σε λασπες και off roadδιαδρομες οποτε αποκλειω να μπηκαν με καποιο τροπο από εκει νερα!τα φωτα σας παιδια!!!το αυτοκινητο είναι σε κατασταση καινουριου και με τη μουχλιλα αυτή εχω τρελαθεί!! bhe bhe bhe

Αποσυνδεδεμένος geojimny

• Jimny
Απ: νερα στα ποδια του οδηγου!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 08:18 »
Καλως ορισες μα καλα Jimny πηγες και πηρες και εσυ μετα απο τοσο αυτοκινητα που υπαρχουν ;;  lol

Το αυτοκινητο ειναι ανοικτο ή κλειστο;

Αποσυνδεδεμένος bretanos

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:30 »
δικιο εχεις!τι το ηθελα εγω το jimny??? ha.απο παντα μου αρεσε ο τζιμνακος!κλειστο είναι!εχεις καμια ιδεα από τι  μπορει να είναι?

Αποσυνδεδεμένος geojimny

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 11:19 »
Για ανοικτο ξερω να σου πω  bhe

ΥΓ Θελω να ανεβω πανω για ενα ουζο στο ΚΑΦΕ ΓΥΑΛΙ τωρα που φτιαξανε τον μωλο  ;)

Αποσυνδεδεμένος JM

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • η αλλιως johnmlrs...!
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 11:20 »
καλως ορισες!!!

θα σου ελεγα με σιγουρια οτι ειναι το σωληνακι για το πισω τζαμι αλλα αφου οπως λες το εχεις τσεκαρει δεν ξερω....καλο θα ηταν να βγαλεις το καθισμα οδηγου για να μπορεις να ψαχουλεψεις  καλυτερα και κατω απο τη μοκετα.

Αποσυνδεδεμένος bretanos

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 01, 2014, 15:21 »
παιδια καλησπέρα και ευχαριστω για τις απαντησεις!geo οποτε θες ελα για ουζακι σε περιμενω!οσο αφορα το πρόβλημα εχει ως εξης!τοσες μερες εχω λυμενο το αυτοκινητο,τη μοκετα εννοω περιμενοντας να βρεξει για να δω από που μπαινει νερο αλλα και για να στεγνωσει η μοκετα!σημερα επιτελους εβρεξε και ειδα ότι τα νερα είναι νερα βροχης και γλειφουν από το σωληνακι που μπαινει μεσα στη καμπινα για να παει πισω το νερο του πλυστικου!αυριο θα του βαλω λιγο σιλικονη και πιστευω θα λυθει!το θεμα είναι είναι φυσιολογικο να παιρναει νερο εκει από πισω?για να καταλάβετε είναι ο χωρος  πισω από το ηχειο!μηπως μπαινει από τη κεραια και βγαινει από εκει κατω?και αν βαλω σιλικονη μηπως παει στο ηχειο?

Αποσυνδεδεμένος NikosPatrinos

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 14, 2014, 19:59 »
Παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα... και που δν εχω παει το αυτοκινητο... εμανα μπαινει νερο στου οδηγου τα ποδια αλλα σταει ακριβως μεσα απο  το ταμπλο εκει που ειναι ο λεβγιες για να ανοιξω το καπο μπροστα... ειναι σπασμενη η μπαρα επανω και λεγαμε μηπως ειναι απο εκει την φτιαξαμε αλλα τπτ... τωρα επειδη εχει πολυ νερο και δν ξερω τι να κανω το εχω ξηλωσει για να στεγνωνει οταν το βαζω στο γκαραζ... δν ξερω τι να κανω πραγματικα εχουμε 1 χρονο το τζιπακι και μασ εχει φαει το συνεργειο...