καλησπερα σας.. γυρισα απο τη βραζιλια μετα απο 8.5 μηνες και θελησα να μοιραστω μαζι σας τωρα που βρηκα λιγο χρονο τις συστημενες επιστολες που ηρθαν στο σπιτι μου ..
το μαγαζι στο ταυρο λειτουργουσε με πολεοδομικες παραβασεις που αγγιξαν τις 60.000 ευρω..(τοσο ηταν το προστιμο απο την πολεοδομια..) :!:
το κτισμα ηταν παρανομο προς ολες τις διαστασεις του (μηκος πλατος υψος) με διαρυθμισεις αδηλωτες σε ολους τους χωρους ,
ενω ο προαυλιος χωρος ειχε σκεπαστει με τεντοπανα και ελενιτ πανω σε κοιλοδοκους που στεγαζαν 3 ΑΔΗΛΩΤΑ ΔΙΚΟΛΩΝΑ ..(απο τα 5 που ειχε το παραπηγμα) :!: :!:
και ενω τα 2 δηλωμενα ανυψωτικα επισκευης οχηματων (αυτη ειναι η σωστη ορολογια) εντος του κυριως χωρου του "συνεργειου" εχουν απο 3.3 KW το καθενα..
:arrow: το ενα δικολωνο απο τα 3 της αυλης δηλωνεται ως ανυψωτικο επιθεωρησης :
: με 0.7 KW.. δηλαδη λιγοτερα και απο την ισχυ που θελει να δουλεψει ενας τροχος..και σε αυτο το δικολωνο λαμβαναν χωρα οι εργασιες που γινοντουσαν επι του οχηματος μου...
στην πρωτη αδεια στη φωτο φαινονται που ειναι τα 2 δηλωμενα δικολωνα και που βρισκονται τα αλλα 3 αδηλωτα δικολωνα εκτος συνεργειου
:arrow:
στην δευτερη αδειακαπου στη μεση του προαυλιου "δηλωνεται" ενα ανυψωτικο επιθεωρησης :roll: που στην πραγματικοτητα δεν αντιστοιχει σε κανενα απο τα 3 αδηλωτα
ρωτωντας τον αρμοδιο προισταμενο του τεχνικου τμηματος ποια η διαφορα αναμεσα σε ενα ανυψωτικο μηχανημα επισκευης και σε ενα ανυψωτικο μηχανημα επιθεωρησης μου ειπε οτι το δευτερο δεν υπαρχει σαν τεχνικος ορος..
απο την αλλη ,αν υπαρχει ,ο οποισδηποτε συμπεραινει οτι ειναι
μονο για επιθεωρηση και οχι για οποιαδηποτε εργασια..(τουλαχιστον αυτο δηλωνει και η τιμη σε ΚW συγκρινομενο με τα υπολοιπα 2)
παρολαυτα το οχημα μου σηκωθηκε στο ανυψωτικο
και γιναν και εργασιες επ αυτου..[/quote]
Και εδω πλεον το θεμα δεν ειναι αν εχω δικαιο η οχι..αν μου εκανε ζημια η οχι..το θεμα ειναι.αν.ειχε το.δικαιωμα να φτασει στο σημειο να μου κανει ή οχι την οποιαδηποτε ζημια ή βελτιωση..
ομως ...εχει και συνεχεια εδω...
http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,7580.0.html