Όταν πρωτοεβαλα στην επιχειρηση σας (το 2009 αμορτισερ ελατηρια εργατη και μπαταρια στην πρωτη επισκεψη μου αφου σας βρηκα μεσω του google)
ο εργαζομενος σε σας Κ.Παυλος μου βαζει την μπαταρια..μια οπτιμα 55αρα..η μπαταρια είναι marine use ..δηλαδη για ναυτικη χρηση σε σκαφη..οποτε και εχει αλλους 2 μικροτερους βοηθητικους πολους..
Μου λεει λοιπον ολο καμαρι..
«κοιτα να δεις, σου εβαλα τους ακροδεκτες του εργατη σε δικους τους πολους..»
ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ (βασει των γνωσεων του και του πτυχιου του) ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. (η οποια είναι δουλεια ηλεκτρολογου) :?:
συμφωνα με το αρθρο 5 παρ .1Α του 1575/85 Στον κάτοχο άδειας άσκησης επαγγέλματος μηχανοτεχνίτη παρέχεται το δικαίωμα να
αναλαμβάνει και εκτελεί τη συντήρηση και επισκευή του κινητήρα, του κιβωτίου
ταχυτήτων, του διαφορικού, των συστημάτων τροφοδοσίας, εξαγωγής καυσαερίων,
διεύθυνσης (συμπεριλαμβανόμενης και της ζυγοστάθμισης τροχών), πέδησης, μετάδοσης
κίνησης στους κινητήριους τροχούς, ανάρτηση, ψύξης και λίπανσης αυτοκινήτων,
μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.δε λεει πουθενα οτι μπορει να κανει και τι δουλεια του ηλεκτροτεχνιτη..
Αλλα ελα μωρε τοσο απλο είναι και εχουμε βαλει χιλιαδες..οπως οι περισσοτεροι μαστορες στα συνεργεια..αυτη τη στιγμη δεν εξεταζουμε όμως τις γνωσεις και τα πτυχια των αλλων..
Περασαν 18 μηνες..και η εγγυηση περασε..
Όταν σε μια χρηση του εργατη επιπονη..-(όπως χρησιμοποιειτε εσεις την λεξη που κοσμει το στομα σας : «το ζορισες» (δεν μιλαμε ποτε για κακη τοποθετηση..παντα ο πελατης φταιει..αυτος που εχει παντα δικιο….-
Οι πολοι λιωσανε σαν το κερι..
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ…και μετα οι μαστορες εξεταζουν καποιον άλλο παραγοντα..
Εσεις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ 99,9% ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ..
Ενώ το 2008 ημουν στην αμερικη εστειλα email στην arb και αυτή με προωθησε σε σας..και αυτό δεν μου αρεσε καθολου
Οποτε λοιπον πριν ερθω σε σας και μου πειτε ότι ζορισα την μπαταρια μου..εστειλα email..σε optima αγγλιας γερμανιας ιταλιας κτλ..
Ολοι μου ειπαν το ιδιο πραγμα..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΕΠΑΝΩ στους ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ..κοινως ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Όταν ηρθα σε σας και σας το ανεφερα..μου απαντησατε..
-«αυτό δε γινεται..εχω βαλει 10 χρονια τωρα εκατονταδες και δεν εγινε ποτε μεχρι τωρα.»
-ναι αλλα αυτό δεν είναι επιχειρημα γιατι συνεβει και λιωσανε οι πολοι..
Όταν σας ειπα τι μου απαντησαν οι αντιπροσωποι από το εξωτερικο..θελησατε να το δειτε και γραμμενο..αφου δεν πιστευατε τους ισχυρισμους μου