Αποστολέας Θέμα: Προφυλακτήρας πίσω  (Αναγνώστηκε 2959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος γιάννης

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Προφυλακτήρας πίσω
« στις: Δεκέμβριος 18, 2012, 08:31 »
Καλημερα.
Ψάχνω προφυλακτήρα πισινό για jimny 2006 cabrio ασημενιο. Δεν ξέρω αν έχει καμια διαφορά απο τα άλλα μοντέλα!

Αποσυνδεδεμένος nandro

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: Προφυλακτήρας πίσω
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 19, 2012, 14:38 »
Εχω από το δικό μου, μοντέλο 2003, cabrio ασημί, σχεδόν καινούργιο. Πες μια τιμή που θα ήσουν ευχαριστημένος και επίσης αν είσαι Αθήνα.
Απάντησε μου στο email nickandriopoulos@gmail.com

Αποσυνδεδεμένος γιάννης

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 06, 2013, 11:32 »
Εχει κανεις υποψιν του για κανεναν προφυλατηρα πισινο ασημενιο παιδες? nandro???

Αποσυνδεδεμένος strag

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 06, 2013, 22:29 »
ΕΧΩ απο 2009 το χρωμα του ειναι σαμπανιζε εινα απο το αμαξι στην φωτο του αβαταρ μου μονο εχει μια τρυπα στο πισω αριστερο σημειο περίπου 10χ3 αλλά έχω και το κομμάτι που εφυγε φετα και κλείνει άψογα χωρίς καν να αφήνει σημάδι στο χρώμα λες και το έκοψες με ξυράφι ένα πράγμα...μου  τον  ξύρισε το φτερό ενος C2 νομίζω ήταν...ο καινούριος μου πήγε 650€ με το βάψιμο.
εαν τον θες είναι χωρίς τα φαναράκια και η τιμή του στα 250 € στον στελνω από Σάμο μεταφορικά δικά μου μέχρι αθήνα

Αποσυνδεδεμένος γιάννης

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 17:11 »
Φιλε μου ευχαριστω αλλα και 100 να μου ελεγες πολλα θα ηταν για σπασμένο μιας και εχω ήδη!!!

Αποσυνδεδεμένος strag

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 09, 2013, 22:48 »
ναι φιλε γιαννη εχεις δικιο...κοιταξα τιμες στο νετ και ειδα οτι καινουριος αβαφτος εχει 250€.. τωρα γιατι εμενα (μεσω ασφαλειας βεβαια μου τον χρεωσαν περιπου 450 ειναι αλλο θεμα...καπελο μεγαλο εβαλαν αφου πηγε μεσω ασφαλιστικης) εμενα δεν εχει τσαλακωθει απλα εχει φυγει κομματι που ττεριαζει απολυτα χωρις καν να αφησει σημάδι...θα τον κρατησω και με εποξικη θα ειναι σαν καινουριος thanks anyway  ::)και συγνωμη