0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρεεεεεεεεεεεεεεεε τι θεματα ειναι αυτα που θιγετε? Επιτρεπεται να συζητατε τεοια θεματα, οταν συμμετεχουν και ανθρωποι με 2 μαγαζια, οι οποιοι δε προκειται να κουνησουν ρουπι? Καθαρματααααααααααααα!!!ΥΓ. Γ@μω τα μαγαζια μου, γ@μωωωωωωωω...
Εσύ τώρα θείο, και να ήθελες να κουνήσεις που να πας με το ερπετό σου. Κάτσε καλύτερα εκεί που είσαι με τα γ@μημέν@ τα μαγαζιά σου
Παράθεση από: freskos στις Ιούλιος 20, 2006, 13:45Εσύ τώρα θείο, και να ήθελες να κουνήσεις που να πας με το ερπετό σου. Κάτσε καλύτερα εκεί που είσαι με τα γ@μημέν@ τα μαγαζιά σου Μμμμμ μπραβο σου και σενα Σταυρακο, μπραβο σου... ωραιο χαρακτηρα εχεις και εσυ... να παιζεις με τα νευρα μου... καλα σου...
....... θα σε πάω βόλτα με το Samurai.......
Ελα ρε φιλε... μερη εχω να παω... χρονο δεν εχω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Παράθεση από: nicksi στις Ιούλιος 20, 2006, 13:45Ελα ρε φιλε... μερη εχω να παω... χρονο δεν εχω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Kάτσε καλά ρε φίλε...τι να πούμε ο Θανασιάς και εγώ , σαν καναλάρχες, και ο chriska καταπόδα Μια χαρά είναι ο χρόνος σου....το πρόβλημα είναι στο ΑΦΕΝΤΙΚΌ
Παράθεση από: Ironman στις Ιούλιος 20, 2006, 16:55Παράθεση από: nicksi στις Ιούλιος 20, 2006, 13:45Ελα ρε φιλε... μερη εχω να παω... χρονο δεν εχω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Kάτσε καλά ρε φίλε...τι να πούμε ο Θανασιάς και εγώ , σαν καναλάρχες, και ο chriska καταπόδα Μια χαρά είναι ο χρόνος σου....το πρόβλημα είναι στο ΑΦΕΝΤΙΚΌ Πέστα του συνάδελφε, γιατί νομίζει ότι τα δικά μας αφεντικά είναι πιο χαλαρά από το δικό του
Απο 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ εως 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Εγώ κλασικά θα είμαι από 4/8-27/8 Πετριές Ευβοίας (ας όψεται η οικονομική στενότης...), παίζοντας με τη γουρούνα μου (του αδερφού μου είναι δηλαδή αλλά τέλος πάντων), κάνοντας βουτιές στο χερόμυλο (όσοι ήρθαν στο beach party ξέρουν), τρώγοντας παγωτό παρφέ σοκολάτα, σουφλέ σοκολάτα και lovers (σοκολάτα φυσικά) στη Μαρία, παίζοντας ρακέτες, πίνοντας το πατό μου το βραδάκι παρέα με το απαραίτητο πούρο... Όποιον τον βγάλει ο δρόμος προς τα κει ας ρίξει σύρμα να πιούμε κανένα καφεδάκι (για όσους δε με ξέρουν, είμαι ψηλός, ξανθός με γαλανά μάτια, ατσάλινους κοιλιακούς και γενικά γυμνασμένο κορμί και έχω ένα άσπρο Jimny +35 εκ. με 40άρια Interco Super Swamper, εργάτη 12000 lbs, snorkel, κλπ...)........ ΥΓ. Για περισσότερη σιγουριά πάντως πάρτε κανένα τηλέφωνο στην απίθανη περίπτωση που δε με καταλάβετε...