0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουγοταν μια βαρια αντρικη φωνη.
Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να κανω μια καταγγελια.Μολις πριν λιγο δεχτηκα ενα απειλητικο τηλεφωνημα.Ηταν ο Προεδρας και μαζι του στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουγοταν μια βαρια αντρικη φωνη.Ουτε λιγο ουτε πολυ με απειλησαν πως στην συναντηση της 6-1-13 θα με ριξουν στα δυσκολα και θα με βασανισουν!!!!!!!!Παρακαλω για την προστασια μου!!!!!
Συμμετοχές:1. Majestix2. Χάρης3. Metalaxe4. Legend5. DinDin6. Kostas77. Geojimny8. YannisS9. Kapi10. Νasos11. ath.nasi12. Sami odysseas13. JM(1%...αν δεν δουλευω,θα χαρω πολυ να σας δω!!!αλλαξα δουλεια και εχω πολυ τρεξιμο!!!!)14. Kouale + jimever15. Kapetanios16. Τolis17 (99%)17.18.
Παράθεση από: KOUALE στις Δεκέμβριος 30, 2012, 17:32Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να κανω μια καταγγελια.Μολις πριν λιγο δεχτηκα ενα απειλητικο τηλεφωνημα.Ηταν ο Προεδρας και μαζι του στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουγοταν μια βαρια αντρικη φωνη.Ουτε λιγο ουτε πολυ με απειλησαν πως στην συναντηση της 6-1-13 θα με ριξουν στα δυσκολα και θα με βασανισουν!!!!!!!!Παρακαλω για την προστασια μου!!!!! Πατόζα τώρα θα σε δούμε...που θές να μου γίνεις και off roader στα γεράματα...για ιαματικά στα Μέθανα κάνεις αγόρι μου... Πφφφφ...1...2....πφφφ...1...2...ο russo ακούει...ο russo ακούει? Υγ Ακούς εκεί βαριά φωνή...σκιάχτηκες έτσι?
Πφφφφ...1...2....πφφφ...1...2...ο russo ακούει...ο russo ακούει?
ΟΡΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!Εαν δεν ειναι αυτο εμεση απειλη, τι ειναι??Εν τω μεταξυ με λεει και γερο!!!!Δεν υπαρχει εδω Ομαδα Διαχειρισης??Παρακαλω για τα δεοντα!!
Παράθεση από: jimever στις Δεκέμβριος 31, 2012, 01:51 Πφφφφ...1...2....πφφφ...1...2...ο russo ακούει...ο russo ακούει? Που ν' ακούσει αυτός τώρα ρε, πήζει ο κώλος του μέχρι τις 7/1, μετά κάτι θ' ακούσει, δε μπορεί....
Ναι ναι, τώρα γκρεμίζω την καμινάδα από το τζάκι, να την φαρδύνω.Και επειδή είσαι περιέργη, να σου πω και την αιτία: Έχω γράψει του Αι Βασίλη να μου φέρει κάτι tracks* και φοβάμε μήπως δεν χωράνε από την καμινάδα και δεν μου τα φέρει. Υ.Γ. * Αυτά περιμένω - > http://www.youtube.com/watch?v=btjl7KnfNs0
Παράθεση από: KOUALE στις Δεκέμβριος 30, 2012, 17:32Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να κανω μια καταγγελια.Μολις πριν λιγο δεχτηκα ενα απειλητικο τηλεφωνημα.Ηταν ο Προεδρας και μαζι του στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουγοταν μια βαρια αντρικη φωνη.Ουτε λιγο ουτε πολυ με απειλησαν πως στην συναντηση της 6-1-13 θα με ριξουν στα δυσκολα και θα με βασανισουν!!!!!!!!Παρακαλω για την προστασια μου!!!!! Φιλε "KOUALE".. Στη πρωτη βραδυνη που ειχα λαβει μερος, ο Θωμας-Tomasjimny μου ειχε πει κατι.. "Δεν ξερεις με ποιους πας να μπλεξεις.."
Παράθεση από: tolis17 στις Δεκέμβριος 30, 2012, 19:16Συμμετοχές:1. Majestix2. Χάρης3. Metalaxe4. Legend5. DinDin6. Kostas77. Geojimny8. YannisS9. Kapi10. Νasos11. ath.nasi12. Sami odysseas13. JM(1%...αν δεν δουλευω,θα χαρω πολυ να σας δω!!!αλλαξα δουλεια και εχω πολυ τρεξιμο!!!!)14. Kouale + jimever15. Kapetanios16. Τolis17 (99%)17.μιχαλης τζιμνυ18.ακηςχρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και αγαπη....χαιρετω ολα τα φιλαρακια μου!!!!
Συμμετοχές:1. Majestix2. Χάρης3. Metalaxe4. Legend5. DinDin6. Kostas77. Geojimny8. YannisS9. Kapi10. Νasos11. ath.nasi12. Sami odysseas13. JM(1%...αν δεν δουλευω,θα χαρω πολυ να σας δω!!!αλλαξα δουλεια και εχω πολυ τρεξιμο!!!!)14. Kouale + jimever15. Kapetanios16. Τolis17 (99%)17.μιχαλης τζιμνυ18.ακηςχρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και αγαπη....χαιρετω ολα τα φιλαρακια μου!!!!
Θελω να πιστευω πως θα τα καταφερω να ερθω κι εγω... Αντε να μας μει καλα ο χρονος
Ηταν ο Προεδρας και μαζι του στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουγοταν μια βαρια αντρικη φωνη.