...
Φίλοι από Θεσσαλονίκη ελπίζω να μην χάσατε και εσείς την φιλοσοφία του .com
....
σορρυ που δεν εχω χρονο να κανω τον "αστυνομο" σε οτιδηποτε γινεται κωστα. ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. δηλ τι σημαινει αυτο τωρα... οτι πρεπει ντε και καλα να αστυνομευω εγω και 2-3 αλλοι σαλονικεις το φορουμ μονο και μονο για να κρατησουμε τη φιλοσοφια 'χαλαρη'? δηλ, να κανω ενεσεις ηρεμιας σε ολους? δε νομιζω... δε κυνηγαμε κανεναν. αν θελει ο νικσι να τα χωσει ας το κανει... αν θελει ο ιρονμαν να τα χωσει ας το κανει... και σε τελικη, η πικρια που αποκομισανε απο πολλους, ειναι λιγη για το χωσιμο που ριχνουνε. και πιστεψε με οτι αν το παρακανουνε, θα ειμαι ο πρωτος που θα τους στειλω. και το λεω και μπροστα σε ολους δε ντρεπομαι και ουτε χαιδευω με το γαντι.
οι αντμινς δεν ειναι για να κυνηγανε αυτους που ειναι αντιθετοι με τους αλλους. Συντηρουνε τη βαση...
για οποιον ειναι λιγο παραπανω εξοικιωμενος με τα πισια, θα καταλαβει. Ναι, κι εγω τα'χωσα κατα καιρους... δεν κραταω κακια σε κανεναν, και ελπιζω να μη μου κραταει κανεις. μεγαλα παιδια ειμαστε. Και στην παυλινα τα΄χωσα αλλα δεν το συνεχισα ουτε τη μπαναρισα.
Και αν καποιος μου κραταει κακια... ας φυσηξει τον κουραμπιε... εχει σκονη!
Αλλα θα ητανε καλο να σεβαστειτε το χρονο που σπαταλαμε για κατι που κανουμε εδω ως αντμινς, και οχι να μας καλειτε για να βαζουμε την ταξη... δεν ειμαστε.... "οι γητευτες των φορουμαδων..."
Υπαρχουν γεν.συντονιστες οι οποιοι ασκουν τα καθηκοντα τους αψογα και τους εμπιστευομαι. Εχω απουσιασει απο το φορουμ πολυ καιρο -κατα καιρους- και τα παντα ηταν αψογα -χαρη σε αυτους. Εαν πεφτουν σε χοντραδες βγαλτε τα στη φόρα, εαν σας προσβαλουνε ελατε να το συζητησουμε. Μεχρι στιγμης το ηθος τους ηταν αψεγαδιαστο και η συμπεριφορα τους σωστη. Και αν καναμε καποιο λαθος.... ε ολοι μας εχουμε κανει, θα το διορθωσουμε.
Αλλα κωστα αυτο που ειπες ηταν ασχετο, και στο λεω ετσι απλα και χυμα, διοτι σε ξερω και λιγακη παραπανω
Νικο, βγαλε τα ονοματα απο τις παρενθεσεις να τελειωνουμε με το θεμα, αν και νομιζω οτι το εχεις κανει ηδη αυτο, δεν το ελεγξα και ουτε προκειται να το κανω.
Και κατι τελευταιο. Οταν εισαι σε μια παρεα, φροντιζεις να προσαρμοστεις στην κουλτουρα της παρεας... οποιος καταλαβε καταλαβε... μεχρι στιγμης ειμαστε ολοι προσαρμοσμενοι... οποιος δεν προσαρμοζεται, φευγει απο μονος του, δεν διωχνουμε κανεναν... η ιστορια το εχει δειξει σε ολα τα φόρα, σε ολα τα κομματια της ζωης, και εδω δεν αποτελουμε εξαιρεση στον κανονα.
φιλικα
Γιωργος Χριστοφορακης.