Νομίζω ότι ήμουν σαφής, είπα οτι αφήνουμε πίσω οτι έγινε, δεν είπα οτι εγώ φέρθηκα αλάνθαστα. Για αυτό το φόρουμ μιλάω, οχι για το άλλο. Δεν έπρεπε να μπω με άλλο όνομα, ήταν λάθος.
Το πμ στο έστειλα γιατι κάτω απο το nickname σου γράφει Γενικός συντονιστής και η αφελής νόμιζα οτι είσαι γενικός συντονιστής, σόρι.
Εγώ προσωπικά δε σου έσβυσα τίποτα. Και μην αρχίσουμε πάλι την αντιπαράθεση, οταν καποια στιγμή σε ρώτησα ευθέως, γιατί δεν απαντάς σε κάποιες κατηγορίες, γιατι δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, δεν είπες κουβέντα, άρα για μένα - ως άτομο - έχεις κάνει πράγματα που με προσβάλλουν. Και αν όλοι φέρεστε εδώ ως ένας που έχει τις ίδιες απόψεις, τότε δε θα υπήρχαν αντιπαραθέσεις, δε θα υπήρχαν αντίθετες γνώμες, που υπάρχουν. Εχουμε ξεφτιλίσει την έννοια της δημοκρατίας χρησιμοποιόντας την όταν δεν έχουμε άλλα επιχειρήματα. Υπάρχει δημοκρατία αλλά υπάρχουν και κανόνες.
Ο Κωστής, επειδή τον ανέφερες και μάλιστα με το όνομα του, δεν έχει μπεί ποτέ του σε αυτό το φόρουμ, και δεν χρειάζεται να τον παιρνει η μπάλλα επειδή έκανα εγώ τη βλακεία να μπω με άλλο όνομα στην αρχή οταν οι καταστάσεις ήταν τεταμένες και μας βρίζατε όλη την ώρα.
Αλλά όπως είπα, δεν έχω καμμία διάθεση να το συνεχίσουμε, απλά σου απαντώ. Σόρι για το ορθογραφικό στο όνομα σου, αλλα να σου διορθώσω κι εγώ με τη σειρά μου οτι το πήζω γράφεται με "η" και οχι με "ει"
Πάντα φιλικά, φυσικά συνάδελφε
Δεν βγάζω κάποιο νόημα ρε Παυλίνα, όσο για την απάντηση που δεν πήρες, δεν την πήρες, γιατί πολύ απλά, δεν ήθελες να καταλάβεις, όπως δεν κατάλβες τον Manolis που ενώ έβγαλε τρείς φορές καταστρατηγημένο το καταστατικό, παρ΄όλα αυτά ψηφίσατε το καλώς έχει, όπως και όλοι όσοι ρωτήθηκαν για την ημερομηνία έκδοσης του ΑΦΜ είπαν ψέματα, παρόλα αυτά το δεχτήκατε , γιατί αυτό θέλατε να δεχτείτε, όπως και για την δικαιολογία της διεύθυνσης που αναφέρετε(ακου εκεί.."σε ένα ακίνητο δικό μου, έχεις πρόβλημα??").
Θέλατε να δεχτείτε αυτή την κατάσταση, και τέλος.
Για αυτό και σας είπα, μην κουράζεστε να ψηφίσετε για την μομφή μου, εγώ έχω φύγει είδη, και δεν ψήφισα ούτε για τον Νίκο, ούτε για μένα.
Ολο το κλού πάντως ήταν η ξαφνική εμφάνιση του Κώστα που δυστηχώς δεν έμεινε, και το κέικ που είχε φτιάξει η Ερηάννα..
Το φιλικά το ενοούσα και το ενοώ, άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι σοβαρό, αυτά τα θέματα είναι αστεία, μπροστά σε σοβαρότερα προβλήματα που τυχόν να υπάρχουν, ή υπάρχουν στην καθημερινή ζωή.
Το να ασχολείσε αποκλειστικά με ένα σύλλογο άλλωστε όλο το 24ώρο, είναι δουλειά για εισοδήματίες, και απο ότι ξέρω, εμείς δεν είμαστε.
Η διόρφθωση στο επίθετό μου
είναι μιας και είμε περισσότερο ορθογράφος σε αυτό, παρά στα άλλα.
Αυτά