Αποστολέας Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …version ξανα μανά αληλούια...  (Αναγνώστηκε 26715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pavlina

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • camerawoman
Γεια λοιπόν!

Εγώ σας διάβάζω την ώρα της εκπομπής πάντως για να περνάει η ώρα. Μην είστε τόσο καχύποπτοι βρε Κώστα, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και παίρνει ο καθείς το δρόμο του, μην πετάτε σπόντες, δε χρειάζεται. Επίσης, ρώτησα και το Γιάννη με πμ γιατί βάλατε το όνομα μου δίπλα στο nickname μου χωρίς να με ρωτήσετε τουλάχιστον; Αυτό είναι ελευθερία; Μπορούσατε να με ρωτήσετε, αλλιως ποιός ο σκοπός του nickname βρε παιδιά;

Ολα αυτά χωρίς καμμία διάθεση ειρωνείας. Για να σας πω τη γνώμη μου πίστευα οτι θα ηρεμήσουμε όταν περνούσε ο καιρός αλλα εσείς συνεχίζετε ειρωνείες του τύπου "το jimnyclub είναι μόνο ένα" και διάφορα τέτοια, φανερά για να μας τη σπάσετε. Χρειάζονται αυτά; Καλά δεν είμαστε; Η κράζετε τον Ιάκωβο και άλλους. για ποιό λόγο συνεχίζουμε; Έχουμε πει καλή καρδιά, ας το εννοούμε και ας χρησιμοποιούμε τα emotion για καλό λόγο. Οι "απο κει " οπως μας λέτε έχετε δει να σας ειρωνευόμαστε στο forum; Εχουμε εφαρμόσει το οτι "το πολύ forum κάνει κακό στην υγεία" και προτιμάμε να τα λέμε πιο πολύ απο κοντα.

Peace πια
Home is where the heart is...

http://www.youtube.com/watch?v=n07SZbgnwd8

kostas katsenos

• Επισκέπτης
Απ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …version ξανα μανά αληλούια...
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 14, 2006, 01:11 »
Γεια λοιπόν!

Εγώ σας διάβάζω την ώρα της εκπομπής πάντως για να περνάει η ώρα. Μην είστε τόσο καχύποπτοι βρε Κώστα, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και παίρνει ο καθείς το δρόμο του, μην πετάτε σπόντες, δε χρειάζεται. Επίσης, ρώτησα και το Γιάννη με πμ γιατί βάλατε το όνομα μου δίπλα στο nickname μου χωρίς να με ρωτήσετε τουλάχιστον; Αυτό είναι ελευθερία; Μπορούσατε να με ρωτήσετε, αλλιως ποιός ο σκοπός του nickname βρε παιδιά;

Hello pavlina, δεν είμαι ο αρμόδιος αλλά πιστεύω πως αλλάχτηκε για να σας ξεχωρίζουμε μιας και υπάρχει άλλο μέλος με το όνομα blackjimny. Εγώ αργότερα κατάλαβα πως επρόκειται για  άλλο μέλος.

Αποσυνδεδεμένος sirros

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 14, 2006, 08:37 »
Γεια λοιπόν!

Καλημέρα αγαπητή παυλίνα .καταρχήν θα σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου στο ότι βάλανε το όνομα σου δίπλα στο nick name σου , όπως και σε άλλο μέλος του forum του αλλάξανε nick name με το έτσι θέλω .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!!! >:(

Όσο για αυτά που γράφω θα ήθελα να σου πω ότι εσύ μην είσαι τόσο καχύποπτη και δεν είναι σπόντες για να την σπάσω τουλάχιστον εγώ σε κάποιους , αλλά αν κοιτάξεις χαμηλά στην αρχική σελίδα του forum πόσοι μπαίνουν και πόσοι γράφουν θα δεις nick name τα οποία είναι φαντάσματα και όλα αυτά δεν τα γράφω για τους κακοπροαίρετους αλλά για αυτούς που έχουν πέσει σε λήθαργο . ::)
Επίσης προσωπική συμβουλή είναι να μην φανατίζεσαι με κάτι γιατί χάνεις τα καλύτερα . a105
Θα έχουμε την ευκαιρία κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά . a105
SS power

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 14, 2006, 09:23 »
Γεια λοιπόν!

Γεια σου κι απο εμενα Παυλινα...
Σε ευχαριστουμε πολυ, σε πρωτη φαση, που μας διαβαζεις για να περναει η ωρα σου.
Σαφως και ο καθενας εχει παρει το δρομο του αλλος καλο, αλλος κακο...  Κανεις δεν πεταει σποντες σε κανεναν, τουλαχιστον σε αυτο εδω το forum!!!
Tα ονοματα διπλα στα nicknames, τα εβαλα εγω και ο σκοπος ειναι μονο ενας: δεν ειναι τα ονοματα, αλλα τα nicknames που χρησιμοποιουνται στα αλλα fora, για να ξερουν καποιοι πιο καινουριοι χρηστες και να καταλαβαινουν ποιος ειναι, ποιος!  Τωρα, σε οτι αφορα το τι ειναι ελευθερια και τι οχι και πως καταστρατηγουνται τα δικαιωματα των χρηστων στα fora, επετρεψε μου να το γνωριζω λιγο καλυτερα απο εσενα (σαν παλιο μελος σε αλλο... συλλογο)!

Ολα αυτά χωρίς καμμία διάθεση ειρωνείας. Για να σας πω τη γνώμη μου πίστευα οτι θα ηρεμήσουμε όταν περνούσε ο καιρός αλλα εσείς συνεχίζετε ειρωνείες του τύπου "το jimnyclub είναι μόνο ένα" και διάφορα τέτοια, φανερά για να μας τη σπάσετε. Χρειάζονται αυτά; Καλά δεν είμαστε; Η κράζετε τον Ιάκωβο και άλλους. για ποιό λόγο συνεχίζουμε; Έχουμε πει καλή καρδιά, ας το εννοούμε και ας χρησιμοποιούμε τα emotion για καλό λόγο. Οι "απο κει " οπως μας λέτε έχετε δει να σας ειρωνευόμαστε στο forum; Εχουμε εφαρμόσει το οτι "το πολύ forum κάνει κακό στην υγεία" και προτιμάμε να τα λέμε πιο πολύ απο κοντα.

Σαφως και δεν εχει κανεις (τουλαχιστον σε αυτην εδω τη παρεα...), τη παραμικρη διαθεση ειρωνειας!!!
Επειδη ομως αναφερεσαι σε καποιο slogan που υπαρχει στην υπογραφη μου, θεωρω καθηκον μου να σου απαντησω: Μαθε λοιπον αγαπητη Παυλινα, οτι αυτη ειναι η γνωμη μου (και οχι βεβαια, μονο η δικη μου...) και δεν το γραφω για να ειρωνευτω καποιον ή κατι, αλλα γιατι ετσι το πιστευω!!! Προσωπικα, δεν εχω καμμια διαθεση να ασχολουμαι με κατι ανυπαρκτο για μενα πλεον, οποτε...
Οσο για τον Ιακωβο, ειδες πολυ καλα τι ακριβως εγινε: Κατα λαθος, νομιζε οτι μπηκε σε καποιο site για μικρες αγγελιες... ε, εμεις απλα του υπενθυμισαμε οτι εδω ειναι το forum του Jimnyclub!!! Και τελος, οι αποφασεις που παιρνετε για το τι σας κανει καλο και τι κακο, ειναι δικο σας θεμα και μαλλον δεν ενδιαφερει...

Θα σου τονισω επισης, οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα αφησω να γινει πεδιο προσωπικων επιθεσεων αυτος ο χωρος, οπως ειχατε προσπαθησει να κανετε εσυ και καποιοι αλλοι πριν απο 6-7 μηνες, οποτε, αν υπαρχει καλη διαθεση, ειστε ολοι ευπροσδεκτοι, διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να το σκεφτειτε λιγο καλυτερα...

Peace πια

ΑΜΗΝ!  Απο το στομα σου και στα αυτια... καποιων!!!
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 14, 2006, 09:29 »
... όπως και σε άλλο μέλος του forum του αλλάξανε nick name με το έτσι θέλω....

Κωστα, αν εννοεις το χρηστη: Ερηανα, η ιδια το ειπε...

Αποσυνδεδεμένος sirros

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 14, 2006, 09:37 »
Γεια λοιπόν!

Γεια σου κι απο εμενα Παυλινα...
Σε ευχαριστουμε πολυ, σε πρωτη φαση, που μας διαβαζεις για να περναει η ωρα σου.
Σαφως και ο καθενας εχει παρει το δρομο του αλλος καλο, αλλος κακο...  Κανεις δεν πεταει σποντες σε κανεναν, τουλαχιστον σε αυτο εδω το forum!!!
Tα ονοματα διπλα στα nicknames, τα εβαλα εγω και ο σκοπος ειναι μονο ενας: δεν ειναι τα ονοματα, αλλα τα nicknames που χρησιμοποιουνται στα αλλα fora, για να ξερουν καποιοι πιο καινουριοι χρηστες και να καταλαβαινουν ποιος ειναι, ποιος!  Τωρα, σε οτι αφορα το τι ειναι ελευθερια και τι οχι και πως καταστρατηγουνται τα δικαιωματα των χρηστων στα fora, επετρεψε μου να το γνωριζω λιγο καλυτερα απο εσενα (σαν παλιο μελος σε αλλο... συλλογο)!

Καλημέρα Νίκο , θεωρό ότι ήταν λάθος κίνηση και σε τελική ανάλυση δεν είχες το δικαίωμα πριν ρωτήσεις τον εκάστοτε χρήστη .
Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου
Μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε .
Προσωπικά ζητώ συγγνώμη από την Παυλίνα για το λάθος χειρισμό σε αυτή τη φάση και περιμένω να το διορθώσουν η εκάστοτε admin.

SS power

jimnoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 14, 2006, 09:42 »

Αν δεν είχες κάνει την αρχή δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ....
είμαι σε άλλα 4 φορουμ με διαφορετικό nick σχεδόν σε όλα....Ενώ είπα από την αρχή ότι ΝΑΙ είμαι εγώ....δεν μου άρεσε μια παρένθεση....(άσε που σε πήρα τηλέφωνο και μου είπες «δεν ξέρω ποιος το έκανε....»Βρε Νικο..... bhe
Τέσπα....Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να περνάς καλά....
Please μην το συνεχίσετε το θέμα.....

Αποσυνδεδεμένος sirros

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 14, 2006, 09:42 »

Μήπως...λέω μήπως....θα μπορούσατε να σβήσετε την παρένθεση που γράφει ΕΡΗΑΝΑ20....
ή τουλάχιστον σβήστε το «jimnoula» και αφήστε ΜΟΝΟ το ΕΡΗΑΝΑ

8)Δεν το νομίζω…. 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 14, 2006, 09:44 από sirros »
SS power

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

• Jimny
  • BARBARIAN
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 14, 2006, 10:06 »
bla,bla,bla,bla,bla  >217

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 14, 2006, 10:49 »
Kωστα, αν κοιταξεις λιγο πιο καλα, θα δεις οτι γραφει μονο Ερηανα...
Βασιλη μαζι σου!
Δεν ξαναπεφτουμε στο ιδιο "τριπακι"...

Αποσυνδεδεμένος sirros

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 14, 2006, 12:11 »
Kωστα, αν κοιταξεις λιγο πιο καλα, θα δεις οτι γραφει μονο Ερηανα...
Βασιλη μαζι σου!
Δεν ξαναπεφτουμε στο ιδιο "τριπακι"...

ξανα κοιτα το κοκκινο ... 8)

μπαρμπα jr  αντε γεια !!! >:(
SS power

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

• Jimny
  • BARBARIAN
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 14, 2006, 13:06 »
 009a> 009a> αντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  yah yah

Αποσυνδεδεμένος pavlina

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • camerawoman
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 14, 2006, 14:16 »
Νίκο πάλι είσαι επιθετικός ενω εγώ σου μιλάω καλά. Δε δεχομαι να με αντιμετωπίζεις ως μέρος ενος συνόλου, είμαι αυτόνομη προσωπικότητα και οι αποφάσεις μου είναι δικές μου. Δεν κάνω καμμια προσωπική επίθεση, ρώτα και το Δημητρέλλη οτι του στειλα πρώτα πμ και επειδη δεν είδα φως πήρα αφορμη απο το ποστ του Sirrou για να γράψω ένα γεια, μιας που βλεπετε οτι μπαίνω τα βραδια.

Οσο για τη δικαιολογία του ονόματος δεν τη βρίσκω σωστή, εγώ μπορεί να είμαι σε άλλα 30 φόρουμ με άλλα ονόματα, όπως σου ξαναείπα αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του nickname. Τον πιο καινούριο χρήστη δε νομίζω να τον ενδιαφέρει ποια είμαι σε άλλο φόρουμ. Επίσης είπα απλά οτι θα έπρεπε να με ρωτήσεις, δεν είπα οτι θα σου έλεγα οχι.
Home is where the heart is...

http://www.youtube.com/watch?v=n07SZbgnwd8

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 14, 2006, 14:39 »
Αντε βρε... με πετυχατε στις καλες μου σημερα, επειδη παω ταξιδακι να γνωρισω επιτελους και τα παιδια τα επανω... Αντε... κομματια να γινει, να τα ξανακανω παλι οπως ηταν...!!!

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 15, 2006, 20:17 »
Νίκο πάλι είσαι επιθετικός ενω εγώ σου μιλάω καλά.
Κάηκε στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι lol

Δε δεχομαι να με αντιμετωπίζεις ως μέρος ενος συνόλου, είμαι αυτόνομη προσωπικότητα και οι αποφάσεις μου είναι δικές μου..
Αρα για κάποια παλιότερα ποστ σου, προς εμένα, οφείλεις κάτι ή νομίζω?
(Τα περισσότερα απο τα 12 πρώτα ποστ είναι΄προσωπικές επιθέσεις ή εμπεριέχουν στοιχεία....παρ' όλα αυτά γράφεις, και όσο για την δήλωση σου "Ηξερα οτι θα καταλαβετε ποια ειμαι, δεν κρύφτηκα" εαν δεν έμπενες απο τον σταθμό-και να με πάρει ο gc νυχτιάτικα ότι έχω αφήσει ανοιχτό το pc μου, σαν blackjimny και με μαιλ Mara georgiou, σιγά μην σε καταλαβέναμε.........

Μην ζητάτε δικαιώματα, όντας moderators σε φορουμ, στο οποίο εσείς αφαιρέσατε όλα τα δικαιώματα αρκετών απο εμας(σβήσιμο gallery για αρχή, σβήσιμο uername, ban δια βίου, κτλ κτλ κτλ κτλ) .
Τελοσπάντων θα σου κάνω μια επίσκεψη καμιά μέρα, μετά τις 20:00 στο γνωστό σταθμό...

Δεν κάνω καμμια προσωπική επίθεση, ρώτα και το Δημητρέλλη οτι του στειλα πρώτα πμ και επειδη δεν είδα φως ............

O Δημητρέλης ;D εκτός του ότι πείζει...έκανε το προφανές, που θα έπρεπε να κάνεις και εσύ...., πάσαρε το πμ στον a d m i n αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο πμ σου.... στείλε πμ στον αδμιν.

Οσο για τη δικαιολογία του ονόματος δεν τη βρίσκω σωστή, εγώ μπορεί να είμαι σε άλλα 30 φόρουμ με άλλα ονόματα, όπως σου ξαναείπα αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του nickname.
Πίσω απο κάθε Nickname υπάρχει και μια ανθρώπινη υπόσταση, δεν μπορούμε σε αυτό το φορουμ να αγκαλιαζόμαστε σαν ironman και jimnyblack και παραδίπλα να μπιλενικονόμαστε σαν #$%# και @#$$%^$%& μου φένεται λίγο περίεργο, ανατρ'εχοντας πάλι στα 12 πρώτα ποστ σου, βλέπω ότι με στολίζεις(και κάποιους άλλους) κανονικά σαν blackjimny lol είναι όντως δικαίωμα του καθενός να έχει οποιοδήποτε username θέλει αρκεί να μην επιτείθεται προσωπικά στον άλλο......(Αλήθεια ο Kekropas , στου οποίου το ποστ πατάς  στο δεύτερο ποστ σου, είναι ο Κωστής??  εαν ξερεις επίσης τον Maradonna, τον Μαγαζάτωρα τον iony j12, την sylvia(A ασε αυτή την μάθαμε ενα Μεσημέρη ), και κάποιους άλλους που έχουν βρίσει κατα καιρούς πες το....)

Εξ άλλου αυτές οι ιστορίες κουράζουν και το καλύτερο πράγμα είναι ο χρόνος για να δουν όλοι την πορεία....
Η ατάκα ""το πολύ forum κάνει κακό στην υγεία"" εφρμόστηκε την νύχτα του ΔΣ με τους 13 προσκεκλημένους του προέδρου(εγώ σαν αντιπρόεδρος δεν το ήξερα, lol lol lol), κρίμα που οι τρείς έκλεισαν "τσαμπουκά" το Forum δήθεν για συντήρηση, δεν είχαν προσέξει όμως το preview στο site....που βλέπαμε τι έγραφαν 87 όσοι ήταν μέσα ;) ...ήσουν και εσύ άλλωστε ..θυμάσε, όσο για την ατάκα(επανέρχομαι) ε μπορεί να είναι και μια δικαιολογία, μιας και απο την στιγμή που διμιουργήθηκε το com η κατάσταση με τις υπάρχουσες αποδοχές που κάνατε είναι μη αναστρέψιμη

Μου έχεις σβήσει το gallery χωρίς να με ρωτήσεις(και όχι μόνο εμένα), με έχεις σβήσει σαν χρήστη χωρίς να με ρωτήσεις(και όχι μόνο εμένα), και εαν μου πεις ότι δεν το έκανες εσύ σαν Mod, θα σου πω ότι το έκανε αυτό που ενστερνίζεσαι, και δεν ήταν οι μοναδικές πράξεις στέρησης ελευθερίας ενός χρήστη σε ενα φορουμ.

Σε αυτό το φορουμ έχεις επιτεθεί προσωπικά σε χρήστες, και δεν είσαι ban σαν jimnyblack...ακόμα γράφεις και διαβάζεις, μην εξίστασε λοιπόν που έβαλε ο Νικος το pavlina στην παρένθεση για να γίνει διαχωρισμός απο τον Blackjimny, χωρίς να σε ρωτήσει.
Δεν θα έπρεπε να σε πειράζει η υπογραφή του nicksi αλλά του admin ;) και μην νομίζεις ότι η υπογραφή είναι για να στην σπάσει προσωπικά εσένα ή κάποιου άλλου.
Εαν ήθελε κάποιος να στην σπάσει μπορούσε να σου αφήνει φυλλάδια του .com στο παρμπρίζ σου(μιας και εγώ βρίσκω φυλλάδια του gr στο δικό μου ;) )
Και μια και το έφερε η κουβέντα, ο Nicksi δεν έχει προσπαθήσει να μπεί σαν pavlina στο γρ, ή να πάρει τον τάδε χρήστη πχ και να του πεί , πες μου τον κωδικό σου να μπώ(έγινε και αυτό... yah yah)

Εντελώς φιλικά
Γιάννης

Γιάννης Δημητρέλης