Παιδιά, δεν το πιστεύω αυτό που κάναμε χθες! Μιλάμε για τη μέγιστη περίπτωση γκαντεμιάς να το πω.. ασχετοσύνης να το πω.. βιασύνης να το πω.. δεν ξέρω.. διαβάστε:
Οι συμμετοχές ήταν 16 πληρώματα, σχεδόν όλες γυναίκες, μόνο 3 άντρες συνοδηγοί αν δεν κάνω λάθος.
Στα εμπόδια είχαν δεξιά κ αριστερά κολωνάκια ("πόρτες") όπου έπρεπε να περάσουμε χωρίς να ακουμπήσουμε κ τα οποία ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους (σε μερικά οι καθρέφτες περνούσαν ίσα ίσα κ δεν επιτρεπόταν να τους κλείσουμε). Με τη λάσπη το έργο ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί εκεί που έλεγες "α, τι ωραία χωράω" τελικά γλιστρούσε λόγω λάσπης κ ακουμπούσες. Τέλος πάντων, ξεκινάνε οι πρώτες, εμείς παρακολουθούσαμε - εξετάζαμε τα εμπόδια μέχρι που ήρθε κ η σειρά μας (8ες). Εντυπωσιάζουμε τους πάντες καθώς ακουμπήσαμε μόνο ένα κολωνάκι, εκεί που όλοι οι υπόλοιποι είχαν ακουμπήσει τουλάχιστον 3 - 4. Φτάνουμε με δεξιοτεχνία στον τερματισμό κ μάλιστα με έναν από τους καλύτερους χρόνους (για να μην πω τον καλύτερο, δεν είμαι 100% σίγουρη)! Ήμασταν πρώτες δηλαδή κ κατενθουσιασμένες! Εδώ λοιπόν συμβαίνει το εξής: έχουν βάλει στον τερματισμό (κ αφού έχει σταματήσει να μετράει ο χρόνος) ένα κόκκινο πλαστικό σαν κύβο, όπου μας είπαν ότι έπρεπε να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε χωρίς όμως να το ακουμπήσουμε γιατί θα ακυρωνόμασταν. Ενθουσιασμένη λοιπόν κ εγώ πλησιάζω, αφού πέρασα κ δυο τσιμεντένια "σκαλοπατάκια" τα οποία δημιουργούσαν φόρα καθώς τα περνούσες, κ αντί να πάω κοντά κοντά, δε βλέπαμε κιόλας τίποτα (που να δούμε δυο κοπελίτσες μέσα από το cherokee), σταματάω 78 πόντους μακριά!! Φοβήθηκα κιόλας να πλησιάσω μην το ακουμπήσω κ τσουπ.. σταματάω! Έλα όμως που οι πόντοι απόστασης από το πλαστικό πολλαπλασιάζονταν επί 5 κ η ποινή μας πήγε.. μη σας πω που! Δράμα, δράμα, δράμα.. Μας στοίχισε πολύ..
Κρίμα, θα περάσει πολύυυυυς καιρός για να το ξεπεράσουμε
Ήταν όλα πολύ όμορφα, το διασκεδάσαμε κ αυτό έχει σημασία τελικά! Συγχαρητήρια στις νικήτριες! Λυπάμαι επίσης αν απογοήτευσα το χορηγό.. Sorry παιδιά, δεν το ήθελα..
Του χρόνου πάλι με μεγαλύτερη προσοχή κ λιγότερο ενθουσιασμό