Γενικά θέματα > Νέα μοντέλα

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ Ή ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΒΙΕ:

<< < (2/6) > >>

freskos:
Εγώ πάλι θα μεταφέρω εμπειρία του κουμπάρου μου ο οποίος είχε το παλιό και τώρα έχει το καινούργιο, μου ανέφερε ότι το καινούργιο ταξιδεύει πολύ πιο άνετα από το παλιό (κάτι τα 3-4 παραπανίσια αλογάκια, κάτι το νέο γρανάζωμα), και φυσικά το φινίρισμα του νέου είναι πολύ καλύτερο από του παλιού.
Προσωπικά δεν έχω άποψη   ::)

Αυτά ......

Μάχος:
Και εγω θα πω την γνωμη μου σαν κατοχος jimnyvvt μπορω να πω οτι οντως το καινουριο ειναι πιο αθορυβο και πιο ξεκουραστο σε ταξιδι απο το προηγουμενο μοντελο.
τωρα οσον αφορα την τετρακινηση με τα κουμπακια εχει οντως πιο δυνατες αργες σχεσεις απο το προηγουμενο.
αυτα.
φιλικα
Τηλεμαχος

savvoul:
εξαρτάται...άμα το τουμπανιάσεις πάρε το παλιό...αλλιώς με το καινούριο θα τρέχεις για ''πατέντες'' bhe bhe
αλλιώς κουμπιά και πάλι κουμπιά....vvt ρεεεε.... δες του νίκου (nikos) πολύ πολύ όμορφο με πολύ πολύ μέλλον lol

nanisq:
Τι εννοείς Savvoul;  0_21Οταν λες θα τρέχω για πατέντες με το καινουργιο Jimny, τι δυνατότητες αποκόβονται σε σχέση με το παλιό;Τι δεν μπορεί να κάνει; :-[

vasilhs:
 Το καινούργιο με τα κουμπάκια υστερεί μόνο στη δυνατότητα να διατηρήσει τα κουμπάκια όταν θέλεις να το κάνεις τέρας και πρέπει να αλλάξεις και βοηθητικό, που για τα jimny έρχονται από το samurai. Σ' αυτή την περίπτωση μπαίνει ο λεβιές. Για να φτάσεις όμως εκεί θα έχει μείνει μόνο η μηχανή - και θα είναι πολύ μικρή για το αυτοκίνητο - και τα ηλεκτρικά με το αμάξωμα. Το βάρος θα είναι στα ύψη και η επένδυση πάνω και από Defeder. Από αξιοπιστία κοντά στο 0 και από χρήση μόνο για αγώνες. Το VVT με μια τετράδα λάστιχα mud είναι σχεδόν αχτύπητο και με λίγες αλλαγές ( ανάρτηση, μπλοκέ και ίσως εργάτη ) γίνεται πραγματικά τέλειο και παραμένει και   αξιόπιστο.
 Το καινούργιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο εκτός από το ότι σαν καινούργιο το προσέχεις περισσότερο και το λυπάσαι σέ σύγκριση με ένα μεταχειρισμένο( χωρίς να χρειάζεται όμως να το λυπάσαι γιατί είναι πολύ αξιόπιστο).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση