Γενικά θέματα > Νέα μοντέλα

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ Ή ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΒΙΕ:

<< < (3/6) > >>

savvoul:
εγώ λεβιέ δε πρόκειται να βάλω.....
nanisq εννοώ αυτό που αναφέρει ο vasilhs όσον αφορά το βοηθητικό...

--- Παράθεση ---Το VVT με μια τετράδα λάστιχα mud είναι σχεδόν αχτύπητο
--- Τέλος παράθεσης ---
καλά τα λες

--- Παράθεση ---και με λίγες αλλαγές ( ανάρτηση, μπλοκέ και ίσως εργάτη ) γίνεται πραγματικά τέλειο και παραμένει και   αξιόπιστο.
--- Τέλος παράθεσης ---
τι ανάρτηση? ???
πόσα μπλοκέ? ???
τι εργάτη? ???
και ίσως να ξανασυμφωνήσω οτί τα λες και πάλι καλά lol lol lol lol

nanisq:
Οσον αφορά τον εργάτη, αναρωτιέμαι τώρα που το λέμε, μπορει να μπει εσωτερικά ετσι οπως ειναι ο καινουργιος προφυλακτήρας; Θέλω να έρθει "πρόσωπο" με τη μουρη.Να μην εξέχει. Σήμερα είδα στο δρόμο ένα Ranger και είχε τοποθετήσει εργάτη μπροστά εξωτερικά και ήταν σίχαμα. Στο forum "εργατης" δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό με τον τωρινό. Επίσης τι ειναι τα mud λάστιχα;

bilias_jr:

--- Παράθεση από: vasilhs στις Ιούλιος 19, 2006, 21:02 --- Το καινούργιο με τα κουμπάκια υστερεί μόνο στη δυνατότητα να διατηρήσει τα κουμπάκια όταν θέλεις να το κάνεις τέρας και πρέπει να αλλάξεις και βοηθητικό, που για τα jimny έρχονται από το samurai. Σ' αυτή την περίπτωση μπαίνει ο λεβιές. Για να φτάσεις όμως εκεί θα έχει μείνει μόνο η μηχανή - και θα είναι πολύ μικρή για το αυτοκίνητο - και τα ηλεκτρικά με το αμάξωμα. Το βάρος θα είναι στα ύψη και η επένδυση πάνω και από Defeder. Από αξιοπιστία κοντά στο 0 και από χρήση μόνο για αγώνες. Το VVT με μια τετράδα λάστιχα mud είναι σχεδόν αχτύπητο και με λίγες αλλαγές ( ανάρτηση, μπλοκέ και ίσως εργάτη ) γίνεται πραγματικά τέλειο και παραμένει και   αξιόπιστο.
 Το καινούργιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο εκτός από το ότι σαν καινούργιο το προσέχεις περισσότερο και το λυπάσαι σέ σύγκριση με ένα μεταχειρισμένο( χωρίς να χρειάζεται όμως να το λυπάσαι γιατί είναι πολύ αξιόπιστο).

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνονοματε καλως ηρθες  ;) και κατα δευτερον συμφωνω οτι με mud λαστιχα το γιμνι παει οπου να 'ναι,υστερα μπλοκε,υστερα εργατη μαζευονται σιγα και τσουκου-τσουκου κοιτα που εφτασες  87........θες μεγαλυτερα λαστιχα!
Σ'αυτο 'υπερτερει' το 'παλιο'(ελα δεν θελω σχολια vvt-ακηδες ha) για το οτι παιρνει αλλα κιβωτιο!
παλιο και vvt=jimny j12
H επιλογη δικη σου! a105

nanisq:
Πόσο να κάνει άραγε το μπλοκε; ειναι μόνιμο;

bilias_jr:
πας αλλου http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,340.0.html

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση