Στα forum απο το 2001 ψάχνω και ψάχνομαι...
Φροντίζω να λέω ότι μαθαίνω...
Να κάνω καλά με ότι καταπιάνομαι.
Να λέω σε όλους ότι ξέρω, αφιλοκερδώς...
Να μην προμοτάρω ποτέ, και κανένα, για ίδιο συμφέρον, παρά μόνο το φόρουμ που δουλεύω για αυτό
Εξάπλωση του com διαδυκτιακά??
Δεν ξέρω τι έχω κάνει, που το έχω βάλει, αλλά στον γουγλη είμαστε δεύτεροι, ούτε σε ένα χρόνο...
Ποστ και τεχνικά??
Δες τε τα, στα 1600 κάτι ποστ μου..θα βρείτε πράγματα που ΄μπορεί να μην είναι δικά μου αλλά έχουν μαζευτεί, για το φορουμ(δεν είμαι σοφός παντωγνώστης άλλωστε, και εμπειρογνώμονας του 4χ4 για να διαβάζω να γελάω και να φεύγω....είμαι λάτρης της ιδέας του "κάθε μέρα που περνά εγώ μαθαίνω")
Μου αρέσει να μοιράζομαι..
Ποτέ δεν το έπαιξα υπεράνω, να σνομπάρω κάποιους....
1. Βαρέθηκα τις φτηνές δικαιολογίες, του στυλ "φταίει ο άλλος" ,"έφυγα γιατί τσακωθήκαμε", έχω δείξει σε πολλούς ότι έχω και το θάρος της γνώμης μου, και της γραφής , και δεν μασάω τα λόγια μου, όταν κανω λάθος , μιας συγνώμη είναι αρκετή για να σε τιμήσει κάποιος...
2.Βαρέθηκα την τάση κλικοποίησης, την σιχάθηκα, γιαυτό και κάναμε ένα νέο ξεκίνημα....
Ο TEO με το καλησπέρα στην Πορταριά, μέσα στα πρώτα 5 λεπτά, ποιόν λες ότι ξεκίνησε να μου θάβει??
Μέχρι και την δεύτερη μέρα στο cb τις πέταγε τις μπηχτές του, και τις κοροιδίες του, δεν ήταν για μένα φιλαράκο, αλλά προσωπικά τέτοιες ενέργειες τις σιχάθηκα....απο το παρελθόν.
Είναι άνανδρες.
3. Το αν ο gc, ο α ή ο β, κάνει σοβαρό xtreme off road ή όχι διόλου με ενδιαφέρει,
Η υπογραφή του για μεγάλο διάστημα "Keyboard Offroaders" σε ποιόν-ποιούς νομίζεις ότι απευθύνονταν??
Το πασουμάκι που είχε για avatar πριν καιρό εδώ και στο msn??
Η ή έκφραση "ο παντόφλας"?
Δεν λέω τιμητικές ενέργειες όχι μόνο για admin αλλά και για χρήστη forum...
Προσωποποίηση της πατούσας του σκίπερ και της καρέκλας του ικε..
4.Ολοι κάναμε κάτι(όλοι = οι τρελαμένοι) ήμουν ο πρώτος που είπε στον bilia βγάλε 40 car url γουστάρω και θα τα μοιράσω στα παιδιά στην Ελλάδα(το κόστος πραγματικά μικρό και σε ευχαριστώ Βασίλη και δημόσια: 1€ έκαστο)
Στέλνοντας στην Θεσσαλονίκη, θέλω να μου πείς πόσοι δεν πήρανε και ποιοί και ποιός κράτησε 4 για να βάλει στα αυτοκίνητα του..
Μέγάλη μικροπρέπεια φίλε μου, όπως και το ότι ένιωσα ΜΑΛΑΚΑΣ όταν διάβασα το "εγώ δεν πείρα" του Κεχαίδη και τρέχαμε να του ξεκολήσουμε το παλιό στο trial
Mέχρι και στο x-trail κόλησε
www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=9526 ότι εγώ προόριζα για παιδιά απο την Θεσσαλονίκη.
Εγώ και κάποιοι άλλοι είχαμε το αίσθημα της πανελλήνιας παρέας φίλε μου, και όχι ο TEO, αίσθημα σνομπισμού κ πρός κάποιους ναι...
Οταν κάποιος κάνει κάτι, καταθέτει χρόνο και χρήμα, αν μη τι άλλο το εκτιμάς...
5. "Το εσύ τι θές εδώ ποιός σε κάλεσε" σε φίλο του Μάχου
νομίζω στην Κερκίνη αποτελεί φιλικό πνεύμα που μας διακατέχει ε??
Περισσότερο για αγένεια θα το έλεγα, δεν είναι το τσιφλίκι του το .com
6.Ποτέ του δεν απάντησε, τι θέλει πραγματικά να κάνει το .com...
Flyers....αντίρηση...όχι αυτό το κείμενο.
Το διόρθωνε ο Νίκος, όχι έτσι, στο τέλος του είπε, εγώ αυτό θα μοιράζω εσύ αμα θέλεις φτιάξε άλλο...
Διαφήμηση του com...άσε δεν σου λέω τίποτα, κρίμα την dsl που είχε σπίτι, περίσσότρη δουλεία έκανα εγώ απο την δουλεία μου, και σαν admin με συμπεριφορές σαν του lakis
www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-4230-start-30.html της Κερκίνης, το το ξύνησμα στον Σωτήρη στην Πορταριά(το παληκάρι εκεί σκέφτηκε να μας πάει και τον ευχαριστούμε, εαν δεν μας άρεσε να φτιάχναμε δική μας διαδρομή..),το χώσιμο στον απλα, τις μπηχτές στον Γιώργο(gc)( και το keybord offroaders και το παντόφλας και το cb στην Πορταρια και το Θάψιμο με το καλημέρα, για αυτόν ήτανε..).
Ολα αυτά είναι φιλικό αίσθημα πανελλήνιας παρέας έ??
Πόσες φορές απάντησε σε φλέγοντα θέματα?
Και δεν μιλάω για τους καραγκιοζάκους που να πούνε την παπαριά τους, στυλ iony και καλά, αλλά σε θέματα όπως του sirros του Κεχαίδη...
Ο fanis φιλαράκι δεν έχει φύγει, με τον Κώστα είμασταν προχθές παρέα και πίναμε μπύρες, στον Κέχα χρωστάω ένα ταξίδι Πάτρα..
Με ξέρουν και τους ξέρω, προσπάθησα να απαντήσω, όσο ανθρώπινα μπορούσα, μέσα απο ένα φόρουμ...είμαι ο φωτογράφος τους άλλωστε...
7. Σε αυτή την ενότητα που θα δεις σε λινκ
www.off-road.gr/PNphpBB2-viewforum-f-59.html ξέρεις πόσοι απο το forum μας κανονίζουν να βγούνε, να κάνουν bbq, να πάνε βόλτα ή νυχτερινή, και ξέρεις ποιός λύπει πάντα??
Αντί να μαζεύουμε τον κόσμο θέλοντας να λεγόμαστε πανελλήνια παρέα, τον διώχνουμε, και συγνώμη φίλοι μου αυτό δεν είναι συμπεριφορά admin να λέμε ανθρώπους ηλίθιους, τι θέτε εδω πέρα, αν θέλουμε να κάνουμε προκοπή.
Αυτό δεν είναι κάν συμπεριφορά
χρήστη, ένιωσα ντροπή σαν μέλος ομάδας...παρέας..
Συγνώμη ρε Λάκη, συγνώμη ρε Γιώργο
8 το forum είναι forum.
Για να παραμείνει ζωντανό χρειάζεται φιλικό πνεύμα και διάθεση, χρειάζεται ποστ, καλοπροέρετα ποστ, το να είσαι Logαρισμένος συνέχεια και να βλέπεις ποιός είναι συνδεδεμένος , τι διαβάζει και απο ποιά ip , αυτό δεν λέγεται διαχείρηση φορουμ , αυτό λέγεται Big Brother. Το κάνε κάνα ποστ, που του έλεγα, για να νιώσει φιλικά ο κόσμος...παρέα θέλουμε να γίνουμε, να μεγαλώσουμε , τι έγινε??
Ετσι δεν μεγαλώνουν μια παρέα, φίλε μου.
9 Βρες μου τι έχει βάλει στα τεχνικά(και το copy paste μια δουλειά είναι και αυτό, πρέπει να διαβάσεις και να ξέρεις..)
10 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, προσωπικά σαν χρήστη forum, και σαν διαχειρηστή ακόμα περισσότερο, αν ο Βαστέας, ο Εξουζίδης ο Εκουτσίδης, ο Παπαδόπουλος , και άλλοι ακόμα προφέσορες του 4χ4 έχουν αυτοκόλητα του
www.jimnyclub.com στα αυτοκίνητα τους μιας και ......δεν είναι κάν χρήστες του forum πολύ απλά(είμαι εδώ για να κάνω παρέα, και όχι για να πουλήσω πορτοκάλια, όποιος δεν μιλάει στην παρέα απλά δεν με ενδιαφέρει)
11 groove οι προφέσσορες που είπες που μας βλέπουν , διαβάζουν και γελάνε φευγωντας(αυτοί που ξέρουν απο 4χ4) καλά κάνουν, εμείς είμαστε εδώ, σαν παρέα, όσοι και αν είμαστε, δεν μας ενδιαφέρει.
Εμείς είμαστε οι απλοί, οι καθημερινοί, εαν τα παληκάρια μας σνομπάρουν, χέστηκα και τους έχω και χεσμένους, δεν είμαι εδώ για να λέω έχω σπάσει 3 ημιαξόνια, 4 φορές βάσεις αμορτισέρ, 2 τρανσφερ, ΄κλπ κλπ.
Είμαι εδώ για την παρέα δεν με νοιάζει ποιός κάνει τι στο βουνό, αν με σνομπάρεις και μπερδεύεις το κρασί με την βολυρτσα είσαι άξιος τις μοιράς σου...
12 Watermark στις φωτό...αμαν ποιά δεν στις κλέβει κανένας, έχουν πνευματικά δικαίωματα και serial Number της φωτογραφικής μηχανής απάνω τους διαμορφωμένα.
Μπορεί να μου τις έκλεψαν εμένα στο .gr και να έγιναν κτήμα του εκεί administrator χωρρίς να με ρωτήσει(1η πίτα, Attart) αλλά ετοιμάζεται χουνέρι που θα γελάσει και η πολύχρωμη αίγα.
Κάνε παρέα με 5000 κόσμο αλλά κάνε παρέα και με κάποιοιυς απο εδώ μέσα....οργάνωσε την δώσε ζωή, οργάνωσε την Βόρεια Ελλάδα, την Αλεξανδρούπολη Σταύρο, τόσα jimny έχετε....
Καλά κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί τον πρώτο καφέ τις Θεσσαλονίκης τον παρακείνησα εγώ??
Αδμιν δεν είναι Big brother όπως και διαχειρηστής....είναι δίνω ζωή στο forum
O ΤΕΟ μας σάπισε στην ζωή και στην οργάνωση
Οταν κλείδωσε το ποστ του ανθρώπου στην μούρη(ΜΑΝΩΛΗΣ) λέγοντας του είμαι αντμινιστρατορ ήταν καλά ε΄?
Διαχειριστής, αδμιν ή μοντ, προυποθέτει το να βοηθάς τον κόσμο, δουλεύεις για την προώθηση, οργανώνεις, όλα αυτά για μένα προσωπικά, δεν τα τηρούσε.
Α ξέχασα τα smilies....
Νομίζω πως θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε και με τα βασικά, τον ευχαρηστούμε πάντως....
Α του κάναμε και το τουτου Logo o billias(τιμή του...)
Για όλα αυτά παραπονιέστε??
Ημουνα πολλές φορές στο τσακ να λέτε....που είναι ο ιρονμαν...