δεν νομιζω κωστα... το θεμα δεν περιπλεκεται. Δεν προκειται να σου δωθει καμια απαντηση οσο αφορα τη διαχειριση του φορουμ. Το τι εργο εχεις δει, ειναι αλλο θεμα και το αφηνω σε σενα. Εδω τουλαχιστον δεν εχουμε προσβαλει κανεναν, δεν εχουμε ζητησει ποτέ τιποτα απο κανεναν. Το μανατζμεντ ενος φορουμ ειναι ζωντανο, και δυστυχως ή ευτυχως εισαι και εσυ διαχειριστης -αλλου- και θα με θυμηθεις.
Δεν εχω να δωσω καμια εξηγηση για την ομαδα που επιλεγεται για να διαχειριστει το φορουμ. Ο Τεο *δεν* βγηκε απο χρηστης ουτε banαριστηκε, οπως συμβαινει -ισως- στα εργα που εχεις δει. Απλα τον εβγαλα απο αντμιν. Οι λογοι ειναι καθαρα διαχειριστικοι. Και προσωπικα, ειναι πολυ λιγα τα ατομα που θα ρωτησω για τον ποιον θα βγαλω ή θα βαλω απο την ομαδα αυτη.
Δεν ενοχλησαμε κανεναν χρηστη, ακομα και με τις παλιες φασαριες που κατα καιρους εχουνε κουρασει πολλους απο δω μεσα...ψαξε να δεις, κανενας δεν ειναι banned... αλλα το θεμα της διαχειρισης και της επιλογης της ομαδας διαχειρισης, επετρεψε μου να ασχολουμαι εγω και λιγοι ακομα... και μεχρι στιγμης ΔΕΝ ειδα καποιον δυσαρεστημενο...
Και οπως γραφεις και στην υπογραφη σου, το φορουμ ειναι οι συμμετεχοντες και (συπληρωνω εγω) οχι ποιο ειναι το management team, που πιστεψε με ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ για να λειτουργει το φορουμ σωστα και ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ INTERNATIONAL στον αερα! και δεν χρωσταει κανενας απο ολους μας, χρηστες και μοντς, τιποτα για τις χαμενες ωρες απο τις οικογενειες ΜΑΣ μονο και μονο για να ικανοποιησουμε τη διψα μας!
Για την τρελα μας το κανουμε ολοι...και με αυτο θα ασχοληθουμε... με τιποτα αλλο...
Αυτα απο μενα, προσωπικα το κλεινω εδω το θεμα, και δεν προκειται να ξαναπαντησω σε κανεναν για την ομαδα διαχειρισης ουτε για τις επιλογες μου για αυτην την ομαδα (και γενικα δεν προκειται να ξανασχοληθω με το θεμα), το που ειναι ο Τεο -παρτε τον τηλ.-, το γιατι βγηκε απο αντμιν στο απαντησα πιο πανω.
Μπορει να ακουστηκα εκνευρισμενος, πιστεψε με δεν ειμαι. Μαζι σου και με κανεναν αλλον δεν εχω να χωρισω τιποτα. Την τρελα μου κανω. Και προσπαθω να την κανω σωστα και να τιμαω τους ανθρωπους που ειναι απο πισω μου και με υποστηριζουνε, ή εγω απο πισω τους και τους υποστηριζω... και αυτο -κρατα το- καλα στο μυαλο σου αγαπητε. Διοτι εισαι και συ μελος της διαχειρισης, στο δικο σου φορουμ, και ισως αυτα τα λογια οταν μεγαλωσετε (που στο ευχομαι απο καρδια), να τα θυμηθεις.
Καλο βραδυ,
Γιωργος Χριστοφοράκης.