0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί δεν τον ρώταγες στο Trophy??Δίπλα σου ήτανε
Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει....δουλειές και να είχε έμπαινε στο φορουμ....μην ξεχνάμε εδώ από Ιταλία έμπαινε..Εγώ δε θα ρωτήσω που είναι...αλλά πότε βγήκε από admin?και γιατί?
Τί έγινε ρε παιδιά γιατί πέσαμε απο τα σύνεφα τώρα. Συμβαίνει κάτι?
Παράθεση από: kostas katsenos στις Νοέμβριος 01, 2006, 19:22Τί έγινε ρε παιδιά γιατί πέσαμε απο τα σύνεφα τώρα. Συμβαίνει κάτι? Από ότι φαίνεται κάτι συμβαίνει γιατρέ μου αλλά εμείς μάλλον βρισκόμαστε σε άγνοια
κωστη δεν εχω ιδεα. Προσπαθησε παλι στο τηλ, ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ή στο μσν.
Παράθεση από: savvoul στις Νοέμβριος 01, 2006, 08:56Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει..........Εγώ δε θα ρωτήσω που είναι...αλλά πότε βγήκε από admin?και γιατί? Μόλις που το είδα
Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει..........Εγώ δε θα ρωτήσω που είναι...αλλά πότε βγήκε από admin?και γιατί?
Παράθεση από: stavros στις Νοέμβριος 01, 2006, 14:54Παράθεση από: savvoul στις Νοέμβριος 01, 2006, 08:56Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει..........Εγώ δε θα ρωτήσω που είναι...αλλά πότε βγήκε από admin?και γιατί? Μόλις που το είδα ¶ραγε ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν είναι admin? Τον ενημέρωσε άλλος υπεύθυνος?