0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hmmm… γιατί να ποστάρει ο άλλος αν δεν έχει κάτι να πει εκτός από ένα γεια? Και σίγουρα ολοι οσοι δεν ποστάρουν δεν είναι κακοπροαίρετοι… βέβαια «έχουν γνώση οι φύλακες» αλλά μήπως είναι λίγο τραβηγμένο να τους πάρει η μπάλα όλους?.(πάω στους νέους χρήστες να ποστάρω για να μη.... μου τη λέτε)
snip ...............βέβαια «έχουν γνώση οι φύλακες» αλλά μήπως είναι λίγο τραβηγμένο να τους πάρει η μπάλα όλους?.
Δεν τίθεται κανένα θέμα διαγραφής πάντως...
Παράθεση από: admin στις Ιούλιος 13, 2006, 09:21Δεν τίθεται κανένα θέμα διαγραφής πάντως...κακώς....ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑ
Ναι να τους διαράψουμε όλους
E Xωριό! Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Κώστα καλημέρα....άσχετο-> θα βάλουμε δισκόφρενα πίσω με χειρόφρενο όμως
Και εγώ ρε παιδιά λιγομήλητος είμαι.Αλλά δεν σημαίνει αυτό οτι είμαι και κακοπροαίρετος.Απλώς αν δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πώ προτιμώ να διαβάζω τα post των άλλων να μαθαίνω και πέντε πράγματα.Ενίοτε μ'αρέσει να πειράζω και κανέναν έτσι για το χαβαλέ και πάντα με κόσμιο τρόπο.Πιο εύκολα νομίζω γράφει κάποιος αν ξέρει και προσωπικά κάποια άτομα απο κάποιον νέο στο forum.Aλλά αυτό γίνεται με τον καιρό και μέσα απο εκδρομές και συναντήσεις και οχι απο τη μια μέρα στην άλλη