Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …  (Αναγνώστηκε 19033 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΩΛΗΣ

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • www.υπολογισιμο ατομο.com
Απ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 22, 2006, 12:16 »
Ετσι ετσι. Τετοια μελη θελει και ο προεδρος Πανουλης. ευγε.
.......εγγύηση......

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 22, 2006, 14:41 »

Θα παρακαλουσα να λειπει ο σαρκασμος, ποσο μαλλον σε ατομα που δε γνωριζεις!
Ευχαριστω...
"audaces fortuna iuvat"

kostas katsenos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 22, 2006, 22:23 »
Ρε troll περσινά ξινά σταφύλια , αν σου λέει τίποτα η παροιμία.
Γενίτσαροι ήσασταν οι περισσότεροι και μόλις γραφότανε κάτι που δε σας άρεσε από κάποιον , ban.
Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε τώρα, άντε γειά. bye1

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΩΛΗΣ

• Jimny
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 22, 2006, 23:33 »

Θα παρακαλουσα να λειπει ο σαρκασμος, ποσο μαλλον σε ατομα που δε γνωριζεις!
Ευχαριστω...

Ο σαρκασμος δεν αφορα ατομα , αφορα τροπους σκεψης και συμπεριφορες , του τυπου ''δεν με νοιαζουν τα ΑΦΜ κτλ με νοιαζει να περναω εγω καλα στο βουνο''. Ο τροπος σκεψης του συγχρονου Ελληναρα. Θα επρεπε ομως ρε μεγαλε να σε απασχολει και το γιατι θα πρεπει να πληρωσεις τον Πανο για να περασεις ''καλα στο βουνο''. Θα επρεπε να σε νοιαζει και το γιατι καποιοι σου πουλανε παραμυθι , γιατι καποιοι εγιναν ''μαγκες'' με τα δικα σου φραγκα, γιατι καποιοι σε κατευθηνουν εκει που τους βολευει .
Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να γουσταρει κοπριτες νταβατζηδες που καθονται στον σβερκο του.
Αλλα ειναι επισης δικαιωμα του καθενος να κραζει αυτους τους κοπριτες και να τους ξεμπροστιαζει σε καθε ευκαιρια.
Καλο αυτο που γραφεις για τις μαπες σε καμια ραχουλα , αλλα οι κοτες δεν εχουυν ''καρυδια''. Και αν δεν καταλαβες ρωτα τον ΙΚΕ . Ξερει αυτος πως ειναι να μην εχεις τα @ρχ@δια να αντιμετωπισεις face 2 face αυτον που τολμας να βριζεις κρυμενος .
.......εγγύηση......

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 23, 2006, 14:35 »
Ο σαρκασμος δεν αφορα ατομα , αφορα τροπους σκεψης και συμπεριφορες , του τυπου ''δεν με νοιαζουν τα ΑΦΜ κτλ με νοιαζει να περναω εγω καλα στο βουνο''. Ο τροπος σκεψης του συγχρονου Ελληναρα. Θα επρεπε ομως ρε μεγαλε να σε απασχολει και το γιατι θα πρεπει να πληρωσεις τον Πανο για να περασεις ''καλα στο βουνο''. Θα επρεπε να σε νοιαζει και το γιατι καποιοι σου πουλανε παραμυθι , γιατι καποιοι εγιναν ''μαγκες'' με τα δικα σου φραγκα, γιατι καποιοι σε κατευθηνουν εκει που τους βολευει .
Οχι ρε μεγαλε... εδω κανεις λαθος. Ο συγχρονος Ελληναρας ειναι αυτος που καθεται και κλαψουριζει για το παραμικρο. Που δημιουργει γκρινια και προβληματα εκει που δεν υπαρχουν. Που προσπαθει να θαψει το διπλανο του, επειδη δεν μπορει να τον φτασει. Ειναι αυτος που ασχολειται με τα ΑΦΜ... αντι να κανει 4Χ4, ποσο μαλλον σε ενα συλλογο που σκοπο εχει το 4Χ4 και οχι τη γραφειοκρατια. Αντι να κοιταμε το δασος, ασχολουμαστε με το δαχτυλο που μας το δειχνει.
Οσο για τη συνδρομη των 60 ευρω ετησιως... ε, μαλλον ειναι γελοιο το ποσο, ωστε να πουμε οτι καποιος θα σωθει απ' αυτα τα χρηματα. Αν υπολογισουμε τα εξοδα του συλλογου (ενοικια κλπ)... ε, τοτε τα χρηματα που μενουν για να "φαγωθουν" απο καποιον δε φτανουν ουτε για να γεμισει το ρεζερβουαρ του.

Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να γουσταρει κοπριτες νταβατζηδες που καθονται στον σβερκο του.
Αλλα ειναι επισης δικαιωμα του καθενος να κραζει αυτους τους κοπριτες και να τους ξεμπροστιαζει σε καθε ευκαιρια.
Καλο αυτο που γραφεις για τις μαπες σε καμια ραχουλα , αλλα οι κοτες δεν εχουυν ''καρυδια''. Και αν δεν καταλαβες ρωτα τον ΙΚΕ . Ξερει αυτος πως ειναι να μην εχεις τα @ρχ@δια να αντιμετωπισεις face 2 face αυτον που τολμας να βριζεις κρυμενος .
Ειναι δικαιωμα σου ομως να βριζεις καποιον, που δεν ειναι παρων για να σου απαντησει? Δεν νομιζω... αυτο μπορει εξισου να χαρακτηριστει θρασυδειλια... Και στην τελικη, γιατι αναφερεσαι σε προσωπικες διαφορες που ειχες με συγκεκριμενα ατομα? Τι σχεση εχουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι? Ολη αυτη η σταση νομιζω τηρειται προς δημιουργια εντυπωσεων και μονο! Παλι χανουμε το δασος...
"audaces fortuna iuvat"

kostas katsenos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 23, 2006, 14:42 »
To γενίτσαρος δε βλέπω να σε πείραξε καθόλου, γαργάρα το έκανες. Ελπίζω ότι καμιά φορά θα συνηδητοποιήσετε πως πρέπει να ζητήσετε και συγνώμη από κάποιους, και δε μιλάω γενικά, αλλά προσωπικά ο καθένας σας.

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 23, 2006, 14:46 »
Ρε troll περσινά ξινά σταφύλια , αν σου λέει τίποτα η παροιμία.
Γενίτσαροι ήσασταν οι περισσότεροι και μόλις γραφότανε κάτι που δε σας άρεσε από κάποιον , ban.
Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε τώρα, άντε γειά. bye1

Ναι...δεν μας αρεσε να υπαρχουν χαρακτηρισμοι και βρισιδια προς αλλα μελη... ειπαμε η ελευθερια του ενος σταματα εκει που αρχιζει του αλλου... Αν μπορεσεις να συζητησεις χωρις χαρακτηρισμους, τα ξαναλεμε!
αντε γεια και σε 'σενα
"audaces fortuna iuvat"

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΩΛΗΣ

• Jimny
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 24, 2006, 00:02 »
Το ποιες ειναι θρασυδειλες καλε μου λυκε, δεν σηκωνει συζητηση. Αστο καλυτερα.
Οσο για το τι σχεση εχουν ολοι οι υπολοιποι, μαλλον καμια . Απλα ειναι τα προβατακια που ακολουθουν το κριαρι ακομα και στον γκρεμο,μονο και μονο γιατι εχουν μικρο εγκεφαλο.
Το ποιος ειναι παρων για να απαντησει ασε να το γνωριζω καλυτερα. Εγω εχω ενα profile, ο φιλος σου ο ΙΚΕ σιγουρα περισσοτερα.Ας βγαλει την  φουστα λοιπον και ας παρει φορα....
Οσο για το κουτοχορτο που σε ταιζουν για ενοικια κτλ, ενα θα σου πω.Οταν εσυ πηγαινες εγω ειχα ηδη φυγει , και φυσικα δεν υπηρχε κανενα ενοικιο. Υπηρχε ομως φοροαπαλαγη(για την πληρωμη του ενοικιου ενος μη κερδοσκοπικου σωματειου) για τον μαλακα που σας χειραγωγει.
Αμα εσυ γουσταρεις ετσι εμενα δεν μου πεφτει λογος. Και δεν ειναι μονο το νοικι . Ειναι πολλαααα τα λεφτα λυκεεεε....

Και ενα για το τελος. Γιατι δεν λες στα νουμερα που σε πανε ωραιες βολτες στα βουνα να χρησιμοποιησουν τα profile που εχουν εδω ως maradones κτλ για να πουν και αυτες τη γνωμη τους.  Ειναι πιο ενδιαφερον απο το χαλασμενο τηλεφωνο που παιζουμε τωρα.
.......εγγύηση......

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

• Jimny
  • BARBARIAN
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 24, 2006, 00:57 »
ΡΕ αντε τελιωνετε πια!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Χρηστο τι θες απο εδω!Αναβεις φωτιες καλοκαιριατικα!μπες,κοιτα,σωπα κανενας δεν θα συμφωνησει με αυτα που λες εδω μεσα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2006, 00:58 από bilias_jr »

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 24, 2006, 01:21 »
Το ποιες ειναι θρασυδειλες καλε μου λυκε, δεν σηκωνει συζητηση. Αστο καλυτερα.
Οσο για το τι σχεση εχουν ολοι οι υπολοιποι, μαλλον καμια . Απλα ειναι τα προβατακια που ακολουθουν το κριαρι ακομα και στον γκρεμο,μονο και μονο γιατι εχουν μικρο εγκεφαλο.
Το ποιος ειναι παρων για να απαντησει ασε να το γνωριζω καλυτερα. Εγω εχω ενα profile, ο φιλος σου ο ΙΚΕ σιγουρα περισσοτερα.Ας βγαλει την  φουστα λοιπον και ας παρει φορα....
Οσο για το κουτοχορτο που σε ταιζουν για ενοικια κτλ, ενα θα σου πω.Οταν εσυ πηγαινες εγω ειχα ηδη φυγει , και φυσικα δεν υπηρχε κανενα ενοικιο. Υπηρχε ομως φοροαπαλαγη(για την πληρωμη του ενοικιου ενος μη κερδοσκοπικου σωματειου) για τον μαλακα που σας χειραγωγει.
Αμα εσυ γουσταρεις ετσι εμενα δεν μου πεφτει λογος. Και δεν ειναι μονο το νοικι . Ειναι πολλαααα τα λεφτα λυκεεεε....

Και ενα για το τελος. Γιατι δεν λες στα νουμερα που σε πανε ωραιες βολτες στα βουνα να χρησιμοποιησουν τα profile που εχουν εδω ως maradones κτλ για να πουν και αυτες τη γνωμη τους.  Ειναι πιο ενδιαφερον απο το χαλασμενο τηλεφωνο που παιζουμε τωρα.

Aν δεν κανω λαθος ησουν ο πρωτος που εφυγε απ'το .gr ε?
Nα σου πω τη γνωμη μου... αλλα ειναι τα προβατακια που ακολουθουν καποια κριαρια... και σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση με την παρεα που ξερω! Μαλλον ομως δε θα θελησεις να καταλαβεις, για ευνοητους λογους. Που το πας, που το φερνεις παλι για λεφτα μιλας! Θα σου απαντησω για αλλη μια φορα.... δε μου καιγεται καρφι που πανε τα 5 ευρω που δινω το μηνα... λες και θα σωθω αν δεν τα εδινα. Αφου κανουμε την πλακα μας, αυτο μετραει!
Τεσπα... δεν καταληγουμε... εσυ πιστευεις αυτο που θες... εγω εχω δικη μου αποψη. Σεβαστο και μη κατακριτεο!
"audaces fortuna iuvat"

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 24, 2006, 01:23 »
ΡΕ αντε τελιωνετε πια!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Χρηστο τι θες απο εδω!Αναβεις φωτιες καλοκαιριατικα!μπες,κοιτα,σωπα κανενας δεν θα συμφωνησει με αυτα που λες εδω μεσα!

Oντως ρε Βασιλη.... μετανοιωσα που ανοιξα το θεμα, μια παρατηρηση ηθελα να κανω και δημιουργηθηκε τσουναμι... αν δεν δωθει συνεχεια δε θα ξαναμιλησω...
"audaces fortuna iuvat"

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

• Jimny
  • BARBARIAN
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 24, 2006, 01:28 »
..αν δεν δωθει συνεχεια δε θα ξαναμιλησω...
Με το προηγουμενο ποστ θα παμε για ενα γυρο ακομα  0_21.
Επομενη προειδοποιηση δεν θα υπαρχει,μετα θα βγαλουμε μαχαιρια! 87

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 24, 2006, 08:50 »
Επειδη μολις γυρισα απο ενα πολυ ηρεμο ΣΚ, ξεκιναει μια νεα εβδομαδα και επειδη οντως ειναι κουραστικο για ολους ΜΑΣ να διαβαζουμε ξανα-μανα τα ιδια, θα ηθελα να παρακαλεσω ολους ΜΑΣ να σταματησουμε εδω το θεμα αυτο, να παει ο καθενας στη παραλια του και να φροντισουμε, ο καθενας ΜΑΣ απο τη μερια του να περναμε καλα, με τις παρεες μας και με τη λογικη που ο καθενας ΜΑΣ εχει επιλεξει...
Οι επιλογες εχουν ηδη γινει... οποτε δεν χρειαζεται "αναψηλαφιση" των γεγονοτων!

Καποιοι απο εμας, ξερουμε παρα παρα πολυ καλα τι εχει γινει στο πολυ προσφατο παρελθον, καποιοι αλλοι παλι, ξερουν μονο αυτα που θα "επρεπε" να ξερουν γιατι ετσι "βολευε" τους απο πανω...
Τελικα δε βγαινει ακρη στο συγκεκριμενο θεμα... και οι μονοι που "ζημιωνονται" ειναι ολοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ χρηστες αυτου εδω του forum και οχι οι fake χρηστες του τυπου maradona, s@sg@mw, sylvia28 κλπ κλπ, που ειχαν/εχουν γραφτει με μονο σκοπο να προκαλουν φασαριες...

Οταν εγω προσπαθησα να ανοιξω ενα λογαριασμο στο "απο εκει" forum, οι moderators μου "εκοψαν" τη προσβαση, το λεγομενο κοινως ΒΑΝ... Το ιδιο βεβαια συνεβη και με αλλους χρηστες, απο εμας (τους... σταμπαρισμενους...)!!!

Επειδη λοιπον, δεν θα θελαμε να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες (δεν ειναι στη λογικη μας...), θα τονισω και παλι οτι αυτο το θεμα καλο θα ηταν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ εδω!!!

Ειναι η τελευταια μας προσπαθεια για να μη συνεχιστει αυτο το κομφουζιο...

Μονο με φιλικη διαθεση προς ολους, Νικος Σιμος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2006, 08:56 από nicksi »
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος Troll

• Jimny
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 24, 2006, 15:04 »
be good <sum088_ bye1
"audaces fortuna iuvat"

kostas katsenos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Ιούλιος 24, 2006, 15:09 »
be good <sum088_ bye1
Να είσαι καλά και να ξέρεις πως θα ήθελα να σε γνωρίσω κάποια στιγμή, να τα πούμε από κοντά.