0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλως τον... συναδελφο (ε, παιδια... ακομα καθαρο το εχει)
Παράθεση από: Yan στις Ιανουάριος 08, 2008, 21:10Καλως τον... συναδελφο (ε, παιδια... ακομα καθαρο το εχει) Είμαι στο στρώσιμο ακόμα ... Συνάδελφος σου λέει μετά..... μην το δούνε καθαρό αμέσως να στην πούνε
Παράθεση από: filippos_kos στις Ιανουάριος 03, 2008, 16:44Παράθεση από: agian στις Ιανουάριος 03, 2008, 15:00Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά,Νέος κάτοχος Jimny και εγώ (μόλις 15ημέρες),Για το Jimnyclub.com το βρήκα ψάχνοντας στο Google για οτιδήποτε σχετικό με Jimny ,και έπεσα πάνω σε 2 διαφορετικές ιστοσελίδες το .com και το .gr.Ψάχνοντας λίγο και στα 2 σαιτ δεν αργησα να καταλάβω ποιό είναι το καλύτερο και έτσι γράφτηκα στην δικιά σας παρέα.Τέλος πάντων εύχομαι σε όλους με υγεία το νέο έτος και ότι καλύτερο ο καθένας επιθυμεί. Καλώς ήρθες agian Τι σημαίνει το agian Αί Γιάννης? (πλάκα κάνω εεε?)Από που είσαι?Καλώς σας βρήκα παιδιά ,Ευχάριστώ πολύ για την υποδοχή σας.Περισσότερα στοιχεία για μένα:Αλέκος απο Αθήνα (Αμπελόκηποι)Στην εταιρεία που δουλεύω ήδη είμαστε 3 με Jimny (ο ένας είναι ο φίλος yan) και στις 20 του μήνα περιμένουμε και ένα συναδελφο ακόμα να παραλάβει το 4ο Να΄στε όλοι καλά
Παράθεση από: agian στις Ιανουάριος 03, 2008, 15:00Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά,Νέος κάτοχος Jimny και εγώ (μόλις 15ημέρες),Για το Jimnyclub.com το βρήκα ψάχνοντας στο Google για οτιδήποτε σχετικό με Jimny ,και έπεσα πάνω σε 2 διαφορετικές ιστοσελίδες το .com και το .gr.Ψάχνοντας λίγο και στα 2 σαιτ δεν αργησα να καταλάβω ποιό είναι το καλύτερο και έτσι γράφτηκα στην δικιά σας παρέα.Τέλος πάντων εύχομαι σε όλους με υγεία το νέο έτος και ότι καλύτερο ο καθένας επιθυμεί. Καλώς ήρθες agian Τι σημαίνει το agian Αί Γιάννης? (πλάκα κάνω εεε?)Από που είσαι?
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά,Νέος κάτοχος Jimny και εγώ (μόλις 15ημέρες),Για το Jimnyclub.com το βρήκα ψάχνοντας στο Google για οτιδήποτε σχετικό με Jimny ,και έπεσα πάνω σε 2 διαφορετικές ιστοσελίδες το .com και το .gr.Ψάχνοντας λίγο και στα 2 σαιτ δεν αργησα να καταλάβω ποιό είναι το καλύτερο και έτσι γράφτηκα στην δικιά σας παρέα.Τέλος πάντων εύχομαι σε όλους με υγεία το νέο έτος και ότι καλύτερο ο καθένας επιθυμεί.
Το πήρα πρώτος, αλλά ειναι ζηλιάρηδες οι άλλοι δύο....
Παράθεση από: agian στις Ιανουάριος 22, 2008, 13:54Το πήρα πρώτος, αλλά ειναι ζηλιάρηδες οι άλλοι δύο.... Σε αγνοώ... είμαι υπεράνω! (τουλάχιστον 4 πόντους )
A ναι... ασημι επρεπε να το παρεις για να πρωτοτυπουσες κιολας... Θα ησουν ο μονος με ασημι!!!