γιαννη μου δεν εχω καμια ιδεα ρε συ απο συνεργεια... γενικα τα φτιαχνω μονος μου και τα αμορτισερ που εχω πανω τα ειχα βαλει μονος μου αλλα σε λακουβες χτυπανε πολυ δλδ το αμαξι δεν υποφερετε πια. τωρα και τα μαμα να μην ειναι να εχεισ να προτεινεισ 2 εμπροσ αμορτισερ για 90% δρομο ωστε να μην τρωω τοσους κραδασμους και καποιο μαγαζι να τα προμηθευτω (αθηνα) θα σου ειμαι υποχρεως.
Όπως σου είχα γράψει και παραπάνω, αφου δεν θέλεις να το ψηλώσεις, σου προτείνω δυο καινούργια
μαμά αμορτισέρ. Αυτά είναι υπολογισμένα για τα μαμά ελατήρια και ταιριάζουν απόλυτα. Για τη δουλειά που τα θέλεις, νομίζω είναι η καλύτερη λύση, από το να αρχίσεις να πειραματίζεσαι. Επίσης, είναι αρκετά φθηνά.
Αυτά που έχεις τώρα πάνω, αφού είναι για ψηλότερο αυτοκίνητο, έχουν μεγαλύτερο μήκος κατά τη συμπίεση, άρα κοπανάνε στις λακούβες.
Για την προμήθεια των αμορτισέρ, μπές στο ιντερνετ, στη σελίδα της Σουζούκι. Εκεί έχει και κατάλογο με τα σημεία πώλησης ανταλλακτικών/συνεργεία. Βρες ποιό είναι κοντά στην περιοχή σου και αγόρασέ τα από εκεί.