Να το αναλύσω...
όταν εγώ ήμουν στην δική σου φάση, οδηγούσα το cinquecento της μάνας μου, και συχνά πυκνά νόμιζα πως είχα porche, και του συμπεριφερόμουν ανάλογα... επίσης οι "κόντρες" με τις αντίστοιχες "ferrari" των φίλων μου έδιναν κ έπαιρναν. Αν και δεν κάναμε πολλές μακακίες, ούτε επικίνδυνα πράγματα, αν τότε είχα το jimny όλο και σε κάποια στροφή θα έκανα καμιά θεαματική έξοδο, και σίγουρα θα ήμουν ο πιο αργός. άρα θέλει προσοχή...
σε αποζημιώνει όμως όταν το καλοκαιράκι μπορείς να μπεις το βραδάκι σε κάποια αμμουδιά, το χειμώνα να μην σε νοιάζει αν έχεις αλυσίδες μαζί σου (οκ πάντα με σύνεση όλα αυτά) και γενικά να ξεφύγεις από τα πολύ καθιερωμένα...
τέλος, το σχήμα του jimny είναι πλέον κλασσικό, ιδιαίτερο (δεν πρόκειται να γυρνάνε κεφάλια, αλλά είναι καθαρόαιμο 4χ4) και σε κάθε περίπτωση, προσωπικά θεωρώ προτιμότερο να έχεις ένα jimny παρά ένα συμβατικό 1.3, τα οποία όλα μοιάζουν μεταξύ τους και δεν έχουν καμία προσωπικότητα (ίσως να υπάρχουν κάποια λίγα μοντέλα, προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα κάποιο).
επιμένω ενοικίασε ένα για μερικές μέρες, και κανόνισε να πας βόλτα με τα παιδιά...