0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα φτιαξω ενα dvd (3 ταινιες εχω) φιλε και οταν βρεθουμε θα στο δωσω. Σε εχω σε καλα πλανα.
.... Μην αναλωνεστε με μας γιατι δεν μας ενδιαφερει πλεον. Ημαρτον! αυτοκινητα ειναι, οχι διαθηκη.Γεια σας και καλες βολτες.
Εμένα πάντως μου ανοίξατε την όρεξη.... GC λίγη μπουγατσα κατά δω πλευρά? Με τυρί θα ήθελα να είναι και μεγάλο κομμάτι ε?
Δεν αναφερομαστε στα αυτοκινητα... δεν μας φταινε αυτα αλλα στους "ξυπνιους" οδηγους τους...και δεν χαλαμε φαια ουσια για *σας* σε καμια περιπτωση... εξου και η σατυρα... ειναι απλη για να την καταλαβαινουνε ολοι
.....ενα φανταστικο μερος για OFF-ROAD.λεγεται Περα Γαμηδια....
ετσι ειμαστε εμεις οι αλητες οι μηχανοβιοι δεν μιλαμε πολυ(gc κανε πως δεν ακουσες ετσι? ) αλλα οταν εχουμε ορεξη.....και ιδιως για τα Περα Γαμηδια πεταμε την σκουφια μας
Παράθεση από: mahosvvt στις Ιούνιος 22, 2006, 21:48ετσι ειμαστε εμεις οι αλητες οι μηχανοβιοι δεν μιλαμε πολυ(gc κανε πως δεν ακουσες ετσι? ) αλλα οταν εχουμε ορεξη.....και ιδιως για τα Περα Γαμηδια πεταμε την σκουφια μας εισαι απιστευτος... και νομιζα οτι μιλουσα πολυ μεχρι που γνωρισα εσενα... ου ρε... θα μου φας τη θεση.. ουυυυυ (εχω ξεχασει να γραφω και κανω συνεχεια τροποποιησεις... σορρυ παιδες)
πες μου πως τον παιρνεεεειιςςςςςς......το μισθο (τιτλος-ατακα τρομερη στο νεο δισκο του bouga) το νινι σερνει καραβι(Βερα Λαμπρου)........