Πολυ το μπλεξαμε το θεμα και ειμαστε off topic!
Θοδωρή μην φοβάσε για αυτό είμαστε αρκετά ελαστικοί, δες και τα άλλα τοπικ και όχι μόνο αυτό...
Αν θες βρισκομαστε απο κοντα και μου τα εξηγεις Γιαννη.
Πρίν 4-5 μέρες με βρίσκει η κοπελιά ενός γνωστού(μέλος στο .gr) και μου λέει την άπαιχτη ατάκα...καλά έφυγες επειδεί σε έβγαλαν απο μοντερειτορ??
Oποτε μαζευτούμε έλα....
Η πρωτη μου απαντηση ηταν στον Νικο και υπενθυμιζω οτι μιλαω σαν jeo και οχι εκ μερους του συλλογου, οι αποψεις ειναι προσωπικες βασιλειαδη.
Νικο ειναι ανοητο να ασχολεισαι συνεχεια με μας οταν απο την αλλη μας απαξιωνεις τοσο. Ειληκρινα δεν καταλαβαινω τον λογο του να καταναλωνεις τοση ενεργεια μονο για αυτο..
Μιλώντας σαν JEO σκέψου και ότι ο Νίκος μπορεί να μην έχει τίποτα
προσωπικά(εαν είχε θα το είχες...διαβάσει άλλωστε
)με τον JEO, αρα εαν τα διαχωρίζεις αυτά μην θίγεσαι άδικα(αν και για να σε πειράξει το ότι ασχολείτε ο Νίκος , δεν έχεις διαχωρίσει την στάση σου...).
Οσο για τον Κωνσταντίνο ένα θα σου πω...είναι τόσο παλιός που είχε σχεδιάσει logo για το forum του συλλόγου, και αν θυμάμε καλά το είχε στην gallery του off-road, (απο εκεί ξεκινήσαμε όλοι άλλωστε).
Για τον Μανώλη δεν θα σου πώ τίποτα παραπάνω απλά απο το να ανοίξεις ένα απο τα φυλάδια που έχετε για να διαφημίζετε το μαγαζί, και θα τον δείς μέσα μαζί με την Χαρά, σαν την πιο πετυχημένη εκδρομή, αυτή στον Πάρνωνα...
Mανώλη εγώ εφυγα , αλλά δεν με κάνανε φυλάδιο, εσένα σε αγαπάνε βρε
.....μην τσιγκλάς τον γάιδαρο , την πορδή του θα ακούσεις....
Κάποια στιγμή θα μάθεις και συ για τους τρεις σωματοφύλακες και το Μήτσο Νταρτανιάν......
αυτα.
Ούτε εγώ τα ξέρω για πες, κατίνα έγινα αλλά θέλω να μάθω.
Πες τα...να μάθω και εγώ
Και το άλλο με τους Αττικάρχες που χρωστάτε ρε
Υπάρχουν και άλλοι ρε Θοδωρή(Jeo) που θα πούν διάφορα.....
Είναι η πρώτη φορά που φτάνοντας 37 χρονών ερχομαι σε τόσο δύσκολη θέση για επιλογή μου, και λέω...μα τόσο έξω έπεσα;;
Sorry ρε παιδιά....
....κάνε και ένα ψαχούλεμα στα forum, ρώτα γνώμες, και θα δεις τι σου λέω, έπρεπε να φύγω για να δω ή να ρωτήσω με άλλο username(ironman).....
Παρε και κάνα δυό γερές δόσεις έτσι για να δεις....
www.brat.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=228&start=0www.brat.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=247Oσο για το τώρα.....τα φιλαράκια ναν καλά....(το ΣΚ για μένα ήταν όλα τα λεφτά, Γιάννη - Αννα ευχαριστούμε οικογενειακώς για τις off road περιπέτειες...)
Και παρόλα αυτά.............
Εγω περιμένω την ιστορία με τους τρείς σωματοφύλακες, και τους αττικάρχες ακόμα
και γραφτε την ρεεεεεεε