...εδω πατε και μου περνετε 500 ευρο snorkel και αλλα διαφορα αχρηστα πραγματα και δεν δινετε ενα 50αρικο για εφορου ζωης φακο που ειναι και ποιο χρησιμος?ελεος... ..δεν ξερω αν μενοητε...
Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω νέους ανθρώπους στο χώρο του 4x4 να είναι τόσο ενημερωμένοι του τι είναι άχρηστο και τι δεν είναι στον εξοπλισμό ενός off road οχήματος.
Αλλά να σου πω τι βλέπω εγώ; Βλέπω κάποιον που πήρε ένα jimnάκι, πήρε και την 'πανσέτα του' και με το που μόλις πάτησε σε λίγο χώμα νόμισε ότι είναι ο Ράμπο και τα ξέρει όλα.
Προφανώς δεν έχεις δει κινητήρα να κάνει υδραυλική και να σπάει γι’ αυτό και νομίζεις ότι τα snorkel είναι μόνο για ομορφιά.
Εσύ δηλαδή τον φακό σου των 50 ευρώ γιατί τον πήρες; Τον πήρες για να κάνεις τη δουλειά σου ή γιατί γούσταρες να το έχεις στο ‘ντουλαπάκι’ σου;
Μήπως είσαι σπηλαιολόγος ή ανθρακωρύχος και έχεις δίκιο τελικά;
Μόνο όταν καταλάβεις ότι δεν ξέρεις τίποτα θα μπορείς να έχεις και άποψη...
οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου.. ειναι θεμα γουστου, τσεπης,κ@λας εσυ τι διαθετεις?
Πάντως όχι στρουμπουλό ποπό για να μου τον πιάνουν πουλώντας μου φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
....εγω μιλαω γιαυτους που βαζουν βαζουν στο αμαξι τους πραγματα που ουτε και οι ιδιοι ξερουν σε τι χρησιμευουν και ποτε ετσι γιατι το εβαλε ο φιλος τους η ετσι για να περναν απο τις καφετεριες και να λενε ολοι ΡΕ ΣΥ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΗΡΙΟ ΕΕ....γουστα ειναι αυτα
Ναι, το καταλάβαμε καλά. Του μοναδικού εδώ μέσα που του γυάλισαν τα ανοδιωμένα μπουλόνια του Patelis ήσουν εσύ....