ΠΩΠΩ σε βρηκε extractor καθολου εσενα στο αμαξι γιατι κανα κρακ δυνατο δεν ακουσα...η νομιζω?
οχι.δεν με βρηκε.η δεστρα του ρεξτον πηγε 50 μετρα πισω απο το αμαξι...
οσον αφορα το κετρο,εγω θα πω παλι την δικη μου αποψη και ο καθενας κανει οτι νομιζει.
καταρχην υπαρχουν περιπτωσεις πααααααρα πολλες περιπτωσεις που η δυναμη ειδηκα απο ενα οχημα δεν αρκει.χρειαζεται τρανταγμα για να ξεφρακαρει.
επισης ειναι αλλη η δυναμη που θα ασκηθει στην δεστρα η οποια ειναι στην ιδια ευθια με το σασι,και αλλη οταν θα ειναι στο μεσο τον 2 κετρικων δοκων του σασι με μια αποσταση 40~ποντους απο την καθε δοκο.
κανε με τα χερια σου και τα 2 ενα νοητο Π και ζητησε απο καποιον να σε τραβηξει απο το κεντρο,και μετα απο το ενα χερι και πες μου που θα κρατησεις περισοτερο.
η ροπη θα μπορουσε να ηταν και σε ενα τζιμνυ με μειωτηρα.δεν εχει να κανει μονο με τα κυβικα.
το πιο σωστο θα ηταν 2 δεστρες και με εναν 2μετρο ιμαντα να επιανες και της 2 και να τραβουσες απο το κεντρο του...
αλλα οπως και να εχει για την ιστορια,το ρεξτον μετα απο πολυ κοπο και αρκετα αρπαγμενους δισκους,τον βγαλαμε τραβοντας ταυτοχρονα ,2 αμαξια.