Προσωπικά πέρασα μια χαρά...για εμένα είναι όλα εμπειρίες της ζωής...και μην ξεχνάτε...πάντα υπάρχουν και χειρότερα...Για παράδειγμα πριν 3-4 χρόνια κάποιοι πήγαν για κυνήγι κάπου στο Αγρίνιο...και δεν ξαναγύρισαν!
Με λίγα λόγια και εγώ (ίσως σαν πολιτισμένος άνθρωπος) εαν μου τύχαινε,μια μαζική επίσκεψη στον κήπο μου και ανήμπορος να αντιμετωπίσω 15 γνωματαίους,σίγουρα δεν θα έπαιρνα μια καραμπίνα...αλλά σίγουρα θα απευθυνόμουν στην μόνη νόμιμη βοήθεια μου...την Αστυνομία!
Τώρα εαν ο κήπος είναι δικός του ή άλλου...αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο ή όχι...όλα αυτά είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο...προσωπικά δεν θα σώσω το κόσμο...όσες φορές προσπάθησα στο παρελθόν να το κάνω...το μόνο που κατάφερα ήταν να βρώ...το μπελά μου! Και όλα αυτά με έβγαλαν στο εξής συμπέρασμα: Δεν θα σώσω τον κόσμο...δεν γίνεται και να θέλω...απλά ο κόσμος δεν θα καταφέρει ποτέ να με κάνει σαν τα μούτρα του!
Για εμένα λοιπόν το θέμα έχει λήξει...και θα άνοιγε μόνο και εφόσον αν το άνοιγε ο συγκεκριμένος κύριος!
Το μόνο κακό που παρατήρησα σήμερα το πρωί περνόντας μια βόλτα απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου είδα μια μεγάλη αφίσα με το εξής θέμα:
Λέτε να σημαίνει τίποτα όλο αυτό?