Xρηστάκο σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για τις ωραίες σου φωτογραφίες.
Μεταξύ μας...o jimever ήταν απλά η συνέχεια των πλοηγών μας Majestix και Metalaxe, του spotting γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσαν να πηγαινοέρχονται τα παιδιά συνέχεια πάνω κάτω...
Επίσης θέλω να ξέρεις οτι προσωπικά σου βγάζω το καπέλο...είσαι ένα παληκάρι το οποίο ξεκινά απο την Κόρινθο για να έρθει στις βραδυνές με ο,τι αυτό συνεπάγεται...κούραση Πέμπτης απο εργασία,τα χλμ για να έρθεις,τα χλμ για να γυρίσεις,την Παρασκευή δουλεύεις...ξέχωρα οτι έχεις και τον πιτσιρικά σου και τον αφήνεις για την βραδυνή...και πάντα είσαι με το χαμόγελο...και πάντα πριν ανοίξεις το στόμα σου,σκέφτεσαι τι θα πείς και πως θα το πείς...θεωρώ λοιπόν οτι αν και νεαρός στην συμμετοχή σου σε αυτό to club είσαι απο τα ζωντανά παραδείγματα της καλής λειτουργίας αυτής όλης της παρέας που αν θές ονομάζεται jimnyclub.com...γι'αυτούς όλους λοιπόν τους λόγους προσωπικά χαίρομαι που ανήκεις στην παρέα μας και σε ευχαριστώ πολύ γι'αυτό το γεγονός!
Τέλος...μια συμβουλή...επειδή βλέπω οτι σου αρέσει το hobby...μίλα με τον Kapetanio και δες τον προφυλακτήρα του μιας και έχετε τον ίδιο...ο Νικόλας τον έχει κόψει λίγο και τον έχει φτιάξει πολύ ωραία...ίσως είναι καλύτερα να τον φτιάξεις λίγο,παρά να τον σπάσεις!
Για άλλη μια φορά,πέρασα πολύ ωραία και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τις συμμετοχές να αυξάνονται...!
ΥΓ1 Θωμάκο αυτό είναι το κομμάτι που σου έλεγα τότε στα Goody's...απλά νόμιζα οτι το συγκεκριμένο κομμάτι είχε λάστιχα μέσα!
ΥΓ2 Μεγαλώσανε οι...φύτρες μου...Θέλω κούρεμα!