Αποστολέας Θέμα: ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ  (Αναγνώστηκε 4382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος minoas1212

• Jimny
ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ
« στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 16:41 »
καλησπερα ....κοτσαδορο ψαχνω
 εχω δει για καινουργιο και η τιμες ειναι περιπου στα 125 εως 150 ευρω ο απλος με 2 βιδες ελληνικος
οποτε οποιος εχει κανενα μεταχειρισμενο να παρο φτηνο εδω ειμαι

συγνωμη που κανω τιν διευκρινιση αλλα σχεδον οποτε εχω ζητηση κατι οι φιλοι εδω μεσα ζητανε πιο πολλα κ απο παλιατση Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ....

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 01, 2011, 12:13 »
εφοσον τωρα θα βαλεις κοιτα να ειναι αφαιρουμενος.

αυτος με τις 2 βιδες δε ξερω κατα ποσο θα τον μπαινοβγαζεις.

επισης αν την κακια στιγμη πεσει κανενας απο πισω σου μπορει να μην σε καλυψει η ασφαλεια αν ο κοτσαδορος ειναι επανω.
φωτια στις γραμματειες....

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 01, 2011, 16:12 »
φιλε καλησπερα !!
μιλησα με τα μαγαζια που τους πουλανε καινουργιους και μου ειπανε οτι απο την στιγμη που δεν εξεχει περαν της ρεζερβας δεν εχει προβλημα κα μαλιστα θα μου δινανε και την εγκυκλιο στο χερι για  παν ενδεχομενο
το ολικο μηκος το jimny  μετριετε μαζι με την ρεζερβα οποτε ειμαστε ενταξει δεν χρειαζετε να βγει
αλλα ο νομος επισης λεει οτι δεν πρεπει να κρυβη την πινακιδα για την ακριβεια να ειναι ευδιακριτη οποτε
με το τρακαρισμα εισαι ενταξει αλλα με τον αστυνομο μαλλον ειναι στην κριση του εκεινη την ωρα
ετσι μου λενε ετσι λεω...!!!

βεβαια για να λεμε και το αλλο αμα σου την ριξει κανενας απο πισω και τον φορας τον κοτσαδορο θα σου κανει κ ζημια στο σασι
αλλα αλλο 120 ευρωπουλα και αλλο 250αριες που ζητανε και βαλε
2 βιδες ειναι στο λυσε...... και τον θελω να τραβαω καμια μπαγαζιερα με ξυλα  οποτε ..........

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 01, 2011, 20:25 »
Ο κοτσαδόρος θα σε γλιτώσει από πιθανές ανεπανόρθωτες ζημιές στο αμάξι.Ανέκαθεν σε όλα μας τα αυτοκίνητα είχαμε κοτσαδόρο λόγω σκαφών και 2 φορές που έτυχε να πέσει φορτηγό πίσω απ το αμάξι, το έσωσε ο κοτσαδόρος.Αλλιώς θα τσαλακωνώταν το αμάξι και θα ήταν για παλιοσίδερα.Και τις δυο φορές οι ασφάλειες των άλλων αρνιόταν να πληρώσουν αλλά ο νόμος λέει ότι όταν ο άλλος πέσει επάνω σου φταίει και δεν αναφέρεται πουθενά κοτσαδόρος.Και τελικά πλήρωσαν χωρίς παρατράγουδα.
Nobody is perfect...except the captain!!!!

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 01, 2011, 20:31 »
Ο κοτσαδόρος θα σε γλιτώσει από πιθανές ανεπανόρθωτες ζημιές στο αμάξι.Ανέκαθεν σε όλα μας τα αυτοκίνητα είχαμε κοτσαδόρο λόγω σκαφών και 2 φορές που έτυχε να πέσει φορτηγό πίσω απ το αμάξι, το έσωσε ο κοτσαδόρος.Αλλιώς θα τσαλακωνώταν το αμάξι και θα ήταν για παλιοσίδερα.Και τις δυο φορές οι ασφάλειες των άλλων αρνιόταν να πληρώσουν αλλά ο νόμος λέει ότι όταν ο άλλος πέσει επάνω σου φταίει και δεν αναφέρεται πουθενά κοτσαδόρος.Και τελικά πλήρωσαν χωρίς παρατράγουδα.

σωστος ..... τελικα οποιος ρωταει βγαζει λαυρακια!!!!! ΑΛΛΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ χχαχαχχαχαχχαχχχαχα   τελικα αν δεν δω φως σε λιγες μερες παω να ψωνισω καινουργιο....

Αποσυνδεδεμένος Karnikhs

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 05, 2012, 16:08 »
εχω αυτον εαν σε ενδιαφερει
http://www.westfalia-hellas.gr/product.php?products_id=850