0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι ακόμη Κώστα δεν έχουμε παιδιά. ....Αν είχα γιό όμως θα δεσμευόμουν να συμπεθεριάσουμε..... Ποτέ δεν είναι αργά...Ετοίμαζε την προίκα (ξέρεις, κάνα locker, κανένα transfer, καμιά τετράδα 16άρια, έναν καλό εργάτη)και στο μεταξύ θα βάλουμε μπρός Δώραααααα έλα δώ.....
Tι εγινε?Θα φαμε?
Μην ανησυχείς για προίκα, είμαστε παραδοσιακοί εδώ στην ήπειρο. Απλά πρόσεχε να κάνεις γιό. Να μας πεις και το κόλπο αν τα καταφέρεις.
Έχω ακούσει μία συνταγή, δεν ξέρω αν αληθεύει....είναι και αυτό θέμα για νέο τόπικ Πρέπει να βλέπει το δωμάτιο δυτικά να είναι ηλιοβασίλεμα και να έχεις ανοιχτό παράθυρο. Κάτι λένε και για χρώμα κουβέρτας
τσκ τσκ τσκ... γιατι δε ρωτατε εμενα που εχω ενα+ενα? ε? οεο???η συνταγη ειναι απλη... αμα θελει καποιος να κανει γιο, πρεπει να ιδρωσει... αν θελει κορη, να διαβασει μαρι κλαιρ...
ρε... καποιος ξενυχταει...και ταιζει.....
Παράθεση από: gc στις Δεκέμβριος 26, 2005, 00:45ρε... καποιος ξενυχταει...και ταιζει..... Σωστός. Μάγος είσαι?
Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα απο φίλο για ευχές και επειδή γιορτάζει αύριο ο κολλητός μας ο Μανώλης, μας κάλεσε και θα πάμε να τον γιορτάσουμε στο Χορτιάτη. Πρίν 4 μέρες που ανεβήκαμε οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες πάγος και χιόνι παντού.Κάποια ιδέα μπορείτε να πάρετε απο τις φωτο που έστειλε ο badpixel. Πρόκειται να γίνει χαμός οι άλλοι είναι άγριοι.....
Παιδες των Φωτων πεφτει ΠΣΚ για οσους δεν δουλευουν σαββατο!Τι θα λεγατε να κανουμε καμια εξορμηση!Καμια ιδεα?