0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παλιοκολοπαιδα, με το πονο μου παιζετε??? Εεεεεε??? ΟΕΟ??? Και οπως το συνηθιζω να λεω: Γαμω τα μαγαζια μου & τα ωραρια τους %^*&^*(&^%&^$##&^%^
Παράθεση από: nicksi στις Δεκέμβριος 25, 2005, 19:29Ρε παλιοκολοπαιδα, με το πονο μου παιζετε??? Εεεεεε??? ΟΕΟ??? Και οπως το συνηθιζω να λεω: Γαμω τα μαγαζια μου & τα ωραρια τους %^*&^*(&^%&^$##&^%^ Φανταστείτε να είχε ανθοπωλείο ή ζαχαροπλαστείο, τι θα έλεγε ....
Παράθεση από: Teo-Jimny στις Δεκέμβριος 25, 2005, 19:34Παράθεση από: nicksi στις Δεκέμβριος 25, 2005, 19:29Ρε παλιοκολοπαιδα, με το πονο μου παιζετε??? Εεεεεε??? ΟΕΟ??? Και οπως το συνηθιζω να λεω: Γαμω τα μαγαζια μου & τα ωραρια τους %^*&^*(&^%&^$##&^%^ Φανταστείτε να είχε ανθοπωλείο ή ζαχαροπλαστείο, τι θα έλεγε .... Ελα τωρα φιλε Teo να σε... στειλω αδιαβαστο!!! Ξερεις τι μαγαζια εχω???..........................................Κ Α Β Ε Σ με ποτα... Νομιζεις οτι υπαρχει καμμια διαφορα??? ΓΜΤ
...Κ Α Β Ε Σ με ποτα... Νομιζεις οτι υπαρχει καμμια διαφορα??? ΓΜΤ
Σήμερα δοκίμασα ένα Vin de Licquer από την CAIR το amandia, άψογο για την κατηγορία του νομίζω.Μήπως να ανοίξουμε μια ενότητα για ποτά και φαγητά? Μαμαλάκης?
Αυτό το έχω ζητήσει εδώ και πόσον καιρό Κώστα αλλά αυτοί οι παλιοadmin δεν κάνουνε τίποτα......Δοκίμασε να τους καλέσεις για κανένα καλό φαγοπότι και θα δείς αμεσότητα !!!!!
Εμείς ταιριάζουμε, έχεις κανα γιο να συμπεθεριάσουμε?