0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιαννη sorry, αλλα σου υποσχομαι αυριο το μεσημερι να ειμαι στο Μανωλη, ρε φιλε...
το φλερταρω το λαστιχακη εδω και καιρο... απλα ο προυπολογισμος μου ειναι για του χρονου με τα ST δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
Ούτε και γώ με τα 694 που έχω, για αυτό θα τα κάνω δωρεά σε καμια τράτα να αράζει στο λιμάνι και να μην γρατσουνίζεται...
Παράθεση από: admin στις Ιούλιος 28, 2006, 09:28Ούτε και γώ με τα 694 που έχω, για αυτό θα τα κάνω δωρεά σε καμια τράτα να αράζει στο λιμάνι και να μην γρατσουνίζεται... Βρε Γιάννη, όλοι λένε οτι είναι ενα απο τα 1-2 καλύτερα Α/Τ......Τι δεν σου άρεσε, ? ομολόγησε.....
Παράθεση από: nicksi στις Ιούλιος 27, 2006, 21:46Γιαννη sorry, αλλα σου υποσχομαι αυριο το μεσημερι να ειμαι στο Μανωλη, ρε φιλε...Δεν τα θέλω θείο... θα μείνω με τα mud. Ας λιώσουν... Τουλάχιστον πάνε παντού και επιπλέον τα προτιμώ ακόμη και στην άσφαλτο...
ετσι!
Καλημέρα σας!!!Ο λαστιχάς που πήγα προχθές μου είπε πως αν βάλω στο jimny μου 215/75/15 εκτός απο το ότι θα ¨κόψει¨ ο κινητήρας και θα αυξηθεί η κατανάλωση (αυτά τα 2 δεν με απασχολούν πολύ), θα έχω πρόβλημα με το σασμάν, και μου έδωσε ως παράδειγμα ένα πελάτη του με gv ο οποίος μεσα σε 2 μήνες τα επέστρεψε για τον ίδιο λόγο....Τί γνώμη έχετε?