Αποστολέας Θέμα: Κεφαλή από G13B  (Αναγνώστηκε 857 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
    • Web Applications & Information Systems
Κεφαλή από G13B
« στις: Απρίλιος 02, 2012, 14:03 »
Η παλιά μου κεφαλή βρίσκεται στο μηχανουργείο για έλεγχο κατά πόσο έχει ράγισμα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αν είναι εντάξει και την θέλει κάποιος, ας μου στείλει πμ να συνεννοηθούμε να γίνει το πλανάρισμα και ότι άλλο χρειάζεται απευθείας για να μην τρέχει ο ίδιος...

Ευχαριστώ!

ΥΓ1: Παρακαλώ όσοι έχουν πρόσβαση και σε άλλα αντίστοιχα forums ας έχουν το νου τους μήπως υπάρχει κάποια ζήτηση...

ΥΓ2: Θα ακολουθήσουν και άλλα εξαρτήματα από G13B (το μοτέρ με τον μονό εκκεντροφόρο και τον ιμάντα), οπότε αν υπάρχει κάποια ανάγκη στείλτε μου πμ...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2012, 14:07 από verse »
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
    • Web Applications & Information Systems
Απ: Κεφαλή από G13B
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 03, 2012, 15:05 »
Η παλιά μου κεφαλή βρίσκεται στο μηχανουργείο για έλεγχο κατά πόσο έχει ράγισμα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Αν είναι εντάξει και την θέλει κάποιος, ας μου στείλει πμ να συνεννοηθούμε να γίνει το πλανάρισμα και ότι άλλο χρειάζεται απευθείας για να μην τρέχει ο ίδιος...

Ευχαριστώ!

ΥΓ1: Παρακαλώ όσοι έχουν πρόσβαση και σε άλλα αντίστοιχα forums ας έχουν το νου τους μήπως υπάρχει κάποια ζήτηση...

ΥΓ2: Θα ακολουθήσουν και άλλα εξαρτήματα από G13B (το μοτέρ με τον μονό εκκεντροφόρο και τον ιμάντα), οπότε αν υπάρχει κάποια ανάγκη στείλτε μου πμ...

Σιγά μην ορθοπλωρίσει κιόλας  lol lol lol

Πλάνισμα εννοώ...
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
Απ: Κεφαλή από G13B
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 03, 2012, 15:17 »

Ευχαριστώ!

Σιγά μην ορθοπλωρίσει κιόλας  lol lol lol

Πλάνισμα εννοώ...

Μετά τα 20-22 μίλια, μπορεί και να σου πλανάρει lol lol