Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο είδα πως τα μπλε σκούρα μεταλλικά jimny έχουν όντως άλλο χρώμα από μέσα..! Το Jimny αυτό λοιπόν έχει 59,000χλμ και είναι 11/08. Έχει κάποιες γρατζουνίτσες γύρω γύρω αλλά αυτό είναι προτιμότερο από ένα...βαμμένο κομμάτι. Γενικά μου φάνηκε τίμιο και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλα που είδα..! Ένας μάλιστα δε ντράπηκε να μου δείξει "Αθηναϊκό" με αλάτια κολλημένα στο μοτέρ...ήμαρτον δηλαδή. Τέλος πάντων, το έκλεισα δεδομένου πως έχει ακόμη 2 μήνες εγγύησης αλλά δίνει και ο έμπορος 1 χρόνο μέσω ασφαλιστικής. Μου πρότεινε να μου κάνει το σέρβις των 60Κ εκείνος δωρεάν αλλά του είπα να μου κόψει 100€ και να το κάνω μόνος μου για να ξέρω πως θα γίνει κιόλας.
Συνεπώς, η νέα μου ερώτηση είναι: Που να το πάω για σέρβις των 60.000χλμ με το που θα το παραλάβω..; Μπορεί να μου προτείνει κάποιος έναν γνώστη που να μη σου πιάνει τον λώλ0; Μένω Βάρκιζα οπότε, όσο πιο κοντά τόσο πιο...καλά! Επίσης αν ξέρουμε κάποιον που να ανοίγει και Σάββατο θα ήταν ιδανικά. Εφόσον από ό,τι έχω καταλάβει η πολιτική της κοινότητας αυτής δεν επιτρέπει τις διαφημίσεις θα ήταν ιδιαίτερα θεμιτό ένα... PM.
Ευχαριστώ!