Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Γενικές εκδηλώσεις

1o 4Χ4 Orienteering Challenge

(1/31) > >>

Majestix:

--- Παράθεση από: stakyr στις Αύγουστος 09, 2011, 08:54 ---Το 1o 4Χ4 Orienteering Challenge 9/10/11 μπορεί από εδώ και εμπρός να μετονομαστεί σε “1o 4Χ4 Orienteering Challenge 9/10/11 για τους "Γιατρούς του Κόσμου"”

Kαι σε συντομία «1o 4Χ4 Orienteering Challenge 9/10/11 για τους "ΓτΚ"

Το όλο event έχει αποκτήσει και στο facebook σελίδα :
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 85&pending

Η όλη εκδήλωση γίνετε προς τιμή των "ΓτΚ" και του μεγάλου έργου που επιτελούν για την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας ,στην Ελλάδα και το εξωτερικό ......
Έτσι , θα υπάρχει μια συμβολική συμμετοχή των 20 Ε για κάθε αυτοκίνητο (και με επίσημη απόδειξη από τους «ΓτΚ» που θα δίνετε ξεχωριστά σε κάθε κάτοχο του εκάστοτε αυτοκινήτου) , ποσό που εξολοκλήρου θα πάει στα ταμεία της οργάνωσης σαν δωρεά από τους συνάδελφους τετρακίνητους !!!….
Οι οργανωτές της εκδήλωσης θα παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και τα έξοδα τους για την όλη οργάνωση , θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους …….

Γι΄αυτό καλούμε και οποιαδήποτε εταιρία ή ιδιώτη θέλει να προσφέρει κάποια δώρα ή χορηγία για την στήριξη αυτής της προσπάθειας , ώστε να δοθούν σαν έπαθλα ή δώρα συμμετοχής στους συμμετέχοντες , να το ανακοινώσει μέσα στο forum …….

Μετά απ΄αυτή την εξέλιξη , υποχρεωτικά πια , μέσα σε κάθε κομβόι (ομάδα) αυτοκινήτων , θα πρέπει να υπάρχουν 1-2 άδειες θέσεις(στο συνολο των αυτοκινητων !!) για να τις καλύψουν με την παρουσία τους , άτομα από τους «ΓτΚ» !!

Ας αρχίσουμε όμως να γράφουμε και πως θα γίνει η οργάνωση και ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού …..

Καταρχάς θα υπάρχουν ομάδες των 3-4 αυτοκινήτων ….

2 κατηγορίες ….normal και extreme

Tα νούμερα των ομάδων θα είναι η σειρά εκκίνησης και η επικοινωνία τους μέσω cb (π.χ Νούμερο 2 ….εκκίνηση δεύτεροι και κανάλι επικοινωνίας το 2 …κ.τ.λ. )

Τα μονά νούμερα (1,3,5,…) θα αφορούν την extreme και τα ζυγά (2,4,6,….) την νορμάλ κατηγορία ……

Η εκκίνηση θα δίνετε ανά πεντάλεπτο και με την ορθή ακολουθία των αριθμών (1,2,3,4,5,……)

Η διαδρομή θα έχει «ζωγραφισμένους» σε καθορισμένα σημεία κάποιους αριθμούς (1,2,3,4,5,….) που θα έχουν κάποια στίγματα ,συντεταγμένες (π.χ Νούμερο 1…… Ν 38.08.906 Ε 023.16.213) , αυτά τα νούμερα θα έχουν μια «ακολουθία» στην διαδρομή μας ….

Δηλαδή , αν βρούμε το νούμερο 1 και μετά το νούμερο 3 , σίγουρα έχουμε χάσει στην πορεία μας το νούμερο 2 ……..

Η απόδειξη ότι έχουμε περάσει από τα «στίγματα» μας , θα είναι μια φωτογραφία με τον αριθμό ……(απαραίτητη η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή !!)

Κάθε στίγμα που θα βρούμε θα έχει +1 βαθμό…..

Ο στόχος μας είναι να βάλουμε γύρω στους 45-50 αριθμούς ( στα 120 -170 χλμ ) έτσι ώστε να μην «χαλαρώσετε» ποτέ και για να υπάρχει μια λογική συνέχεια στην διαδρομή ……

Τα σημεία μπορείτε να τα βρείτε από ποιον δρόμο θέλετε ………(δεν θα είναι τόσο εύκολο !!)

Ορισμένα σημεία μπορεί να είναι και τελείως εκτός δρόμου (στην extreme σίγουρα !!!)
 
Και για να περιορίσουμε και την ταχύτητα μας (θα είναι μια Μ.Ω.Τ 20-25 χλμ) , για δική μας ασφάλεια , θα θέσουμε «πόρτες» υποχρεωτικής διέλευσης πάλι με συντεταγμένες !!
Δηλαδή πάνω στο χαρτί σας θα γράφει «ΠΥΔ» Ν 38.05.470 Ε 023.15.183 !! Εκεί θα πρέπει να είσαστε υποχρεωτικά μετά από κάποια ώρα που θα αναγράφετε …..

Πχ. ΠΥΔ 1 Ν 38.05.470 Ε 023.15.183 1 ΩΡΑ …. Δηλαδή αν έχουμε ξεκινήσει στις 10:35 θα πρέπει να είμαστε εκεί στις 11:35 (το σημείο θα είναι περίπου 20 χλμ από την εκκίνηση ) …….αν είμαστε νωρίτερα , ο υπεύθυνος εκεί , ΔΕΝ θα μας αφήσει να περάσουμε πριν τις 11:35 …..(ώρα για ξεκούραση και πικ-νικ ) ,οπότε και να «τρέχουμε» δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα !!! ΑΝ όμως ,είμαστε εκεί στις 11:45 και μετά (θα δίνονται 10 λεπτά χάρισμα !!) θα δίνεται 1 βαθμός ποινής για κάθε εξτρά πεντάλεπτο !! 11:46 με 11:50 -1 βαθμός , 11:51 με 11:55 -2 βαθμοί κ.τ.λ
 
Και αυτό γίνεται για να υπάρχει μια φυσιολογική ροη στο παιχνίδι και για να μην τρέχουμε ( σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι αυτό , γιατί το παιχνίδι δεν στηρίζετε στην ταχύτητα , αλλά στην αίσθηση προσανατολισμού ……) και έτσι και αλλιώς πάμε όλοι να διασκεδάσουμε και όχι να συναγωνιστούμε(με την κακή έννοια !! )

Υπάρχει η σκέψη να γίνουν και κάποιες δοκιμασίες μέσα στην διαδρομή …….πάλι με κάποιου είδους βαθμολόγηση …… αυτό όμως θα εξαρτηθεί από πόσους εθελοντές μπορούμε να στείλουμε στην διαδρομή και να συμμετέχουν ως κριτές σε κάποια σημεία …. Είναι και 120-170 χλμ ……

Οι δοκιμασίες σε καμία περίπτωση δεν θα είναι υποχρεωτικές και σίγουρα δεν θα έχουν την έννοια της «επικίνδυνης» αποστολής ….. θα είναι δοκιμασίες ακρίβειας , τεχνικής ,εμπειρίας στην τετρακινηση ……. Και θα είναι και τα σημεία «θέασης » από τους ενδιαφερόμενους θεατές του παιχνιδιού ……

Π.χ «σημείο δοκιμασίας» Ν 38.03.853 Ε 023.12.351

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ (EXTREME) Ή ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ (ΝΟΡΜΑΛ) , ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ …….

Αυτά μέχρι τώρα …..(η επικοινωνία μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη ,λόγο της απουσίας μου από χώρους που έχουν ιντερνετ, θα είναι λίγο «αραιή» ) , παρόλα αυτά , όποτε μπορώ θα βάζω επιπλέον πληροφορίες …..

ΥΓ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ …..


--- Τέλος παράθεσης ---

b00:
To ψάχνω αρκετά εδώ και μέρες... Περιμένω να δώσουν και άλλες πληροφορίες ώστε να αποφασίσω. Πρέπει να έχει πλάκα.

Morpheus:
Που μπορουμε να ενημεροθουμε για περισοτερα? Και το ποτε?

Majestix:

--- Παράθεση από: Morpheus στις Αύγουστος 10, 2011, 00:42 ---Που μπορουμε να ενημεροθουμε για περισοτερα? Και το ποτε?

--- Τέλος παράθεσης ---

Αρχές Σεπτεμβρίου θα υπάρχει καινούργια ενημέρωση από τον stakyr....

μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης από το παρακάτω link...

http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=4654

stakyr:
Kαι η πρωτη χορηγια για την εκδηλωση μας ειναι γεγονος !!!  :D  :D
Και οχι μονο προς ΟΛΟΥΣ τους συμμετεχοντες , αλλα και ως προς τους "Γιατρους του Κοσμου" !!!  :D  :D
Ενας απο τους πιο δραστηριους τετρακινητους στον χωρο μας , ο Χαρης Παπαγεωργιου , μας ξαφνιασε ευχαριστα με την εξης προσφορα του : 



Ελπιζω , να εχουμε και αναλογη συνεχεια ....... :D  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση