0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λιανουδάκης sport στην Κηφισιά...Ασχολείται μόνο με Suzuki 4x4......Ο άνθρωπος έρχεται σπίτι...πέρνει τα κλειδιά...κάνει ότι κάνει και το φέρνει πίσω...!!!
Παράθεση από: geoarab στις Ιούνιος 10, 2011, 13:36Λιανουδάκης sport στην Κηφισιά...Ασχολείται μόνο με Suzuki 4x4......Ο άνθρωπος έρχεται σπίτι...πέρνει τα κλειδιά...κάνει ότι κάνει και το φέρνει πίσω...!!!Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία (τηλ, Δ/νση κλπ), έστω και με pm??By the way, έχει κάποιος να σχολιάσει την εργασία που κάνει το εν λόγω συνεργείο?
sfakianakis θέλει 50 ευρώ για αλλαγή αφαλού και καινούργιο κλειδή.Δεν τον ρώτησα βέβαια αν θα δουλεύει ηλεκτρομαγνητικά....Αλλαγή όλοι οι αφαλοί +μίζα + καινούργια κλειδειά με κωδικούς νέους 350 ευρώ...Δεν είναι και λίγα αλλά δεν είναι και πολλά αν σκευτείς ότι αλλάζουνε 4 κλειδαριιές... ΤΕΣΠΑ.Θα μιλήσω και με τον Λιανουδάκη να δω τι θα μου πει... Σας ενημερώνω.
εμένα που πήγανε να μου το διαρήξουνε και μου χαλάσανε την κλειδαριά του όδηγου τι πρέπει να κάνω ??δεν τα καταφεραν αλλά έχουν χαλάσει την κλειδαριά μου